Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A lent említett történet...

A lent említett történet megoldható, vagy hagyjam az egészet? (Drog)

Figyelt kérdés

Történt, hogy pár hete átmentem másik suliba. Az egyik osztálytársam nagyban terjeszti a drogokat és ezt meg szeretném állítani.

Amennyiben a rendőrségen nem szeretnék bejelentést tenni, mert azzal csak egy "kishalat" kapnának el ezért lehetne kérni egy beépítést/álcázást a megfelelő engedélyekkel és/vagy szerveknél?

Így lebuktatni egy komolyabb szövetséget.

Tudom most úgy tűnik, hogy sok kémfilmet néztem, de valahol olvastam erről, csak nem vagyok benne biztos.

20/F

2014. ápr. 16. 14:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%
Öcsém - mekkora patkány vagy.
2014. ápr. 16. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
49%

Egy-két ilyen 30%-os füvest elhívnék a bekattant cigányhoz mikor tombol. Nyom egy kis herbált, vagy bevesz egy-két xanaxot, majd iszik rá, és értelmesen nem tudsz vele beszélni. Kikapcsol az agya, és megy neki még a családjának is, oda azért vinnék pár ilyen okostojást.

Azt sem tudjátok felfogni, hogy milyen szülőnek lenni, mikor egy 14 éves már simán hozzájuthat bármihez. Láttam már sok mindent. Az nem normális, hogy valaki ilyen fiatalon él ezekkel a szerekkel, és az sem, hogy valaki ennek a korosztálynak árulja.

Nem vamzer, se nem spicli, hanem egy normális, a mai világ hulladékaiból. A kérdező nem fogja leköpni magát 10 év múlva, de ti szerintem igen.

2014. ápr. 16. 18:09
 13/25 anonim ***** válasza:
50%
De spicli. 20 évesen suliba jársz? Miért zavar az téged, ha valaki más azt csinál magával, amit akar? Azt meg kötve hiszem, hogy odamegy 14 évesekhez és rábeszéli őket a cuccra. Az alkohol semmivel se jobb mint a fű, sőt rosszabb. Ha pedig felnyomod, könnyen lehet, hogy évekre börtönbe kerül. Ez tényleg elégedettséggel töltene el téged? Mert ez nem más, mint tiszta rosszindulatúság.
2014. ápr. 16. 21:29
 14/25 anonim ***** válasza:
52%
Kerüljön is börtönbe aki ilyet árul/terjeszt! Én is egyetértek, ha van vér a pucádban, és mered akkor jelntsd. Én túl beszari vagyok ehhez, de szülőként viszont nagyon hálás lennék az olyan karakán fickóknak, aki megpróbál tenni valamit ebben a gusztustalan világban!
2014. ápr. 16. 23:28
 15/25 tetro ***** válasza:
56%

23.28

aki ilyet terjeszt? :D füvet?

micsoda karakán fickó név nélkül feljelentgetni másokat...

2014. ápr. 16. 23:33
 16/25 anonim ***** válasza:
Karakán bizony, hiszen név nélkül nem lehet feljelenteni!! Ha megnevezel egy illetőt, akkor pedig megütheted a bokádat rágalmazásért. Aki ilyet bevállal, az bizony karakán. Nem emlékszem, hogy név nélküliséget említett volna a kérdező, anem inkább bevállalná a "csali" szerepét. Az apeh (nav) ahol lehet név nélkül dobálózni, nem a rendőrség. És igenis örülök, hogy van valaki, aki ilyesmibe bele mer fogni!!
2014. ápr. 16. 23:48
 17/25 tetro ***** válasza:

23.48

tájékozódj

[link]

2014. ápr. 17. 00:12
 18/25 anonim ***** válasza:
28%

Héé Bucsek!

Ne cigányozzááá és nem vagyok füves ás nem is árulom, sose láttam még füvet se és 36 százalékom van.

Apuka vagyok akinek éppenséggel van 20 éves egyetemre járó fia és biztos vagyok benne hogy nem füvezik. A más ember gyereke ha füvezik, nem érdekel, sőt, örülök neki.

2014. ápr. 17. 05:29
 19/25 anonim ***** válasza:
36%
Tanujá bakket és ne attól legyen karriered, hogy besúgsz! Aki jól tanul, még dolgozik is mellette és pénzért, annak ilyen nem jut az eszébe.
2014. ápr. 17. 05:34
 20/25 anonim ***** válasza:

Na várjá.. Tehát átmentél másik suliba. Tehát 20 évesen még középsuliba jársz.

Szerintem először magaddal foglalkozhatnál meg azzal hogy leérettségizz és ne 23 évesen végezd el a középsulit.

A másik. Ismerem a 14 éves kis majmokat. Akárhogy hiszi apuci meg anyuci hogy jaj szegényeket rábeszélték marhára nem igy van... Ők azok akik odamennek és kikönyörgik hogy adjon már valamit.. A sok elvakult szülő meg sajnálja szegény gyereket és elhisz mindent.......

Nekem sajnos volt 1 ilyen ismerősöm aki terjesztő volt (fű) és habár marhára nem voltam rá büszke azért láttam amikor a kis 14 éves felzselézett hajú kölykök odajöttek hogy "hé ne csináld már vagyok már 16 is adjá má 1 kicsit itt a pénz"

Szóval nem kell félteni a kis csimpiket.. Valószinünek tartom hogy a 14 évesekre sem a boltosok sózzák rá az üveg vodkát a tescoba hogy HÉ VEDD MEG NAAA VEDD MÁR MEG..

Gondolkozni kéne... És én pl. inkább 1 kiadóst verést javasolnék ha valami hozzátartózodnak adott el drogot mint hogy börtönbe küld a gyereket 2 évre...

(van símaszk... jól megagyalod utána nem fog ott terjeszteni..)

2014. ápr. 17. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!