Először büntettek meg gyorshajtásért (50/62). Kapásból 20. 000. -ft! Hogy lehet ez?
mellesleg látom, hogy nagyon ingerült voltál amikor írtál:
"szabályfazs"
"Telesarom a véleményed" mármint teleszarod, de ez is viccesen hangzik:)
Amúgy lehet, hogy te egy izomagy vagy aki bármikor ölre menne bárkivel, én viszont majdnem feleannyi idős vagyok mint te, de már most 2x annyit keresek (az eszemmel) mint te.
Szóval próbáld magad nagyobbnak érezni azért mert esetleg meg tudnál verni. Ettől függetlenül kettőnk közül én fogok jobban érvényesülni az életben, talán mert az agyamat használom elsősorban és normális stílust képviselek nem úgy mint te az ilyen "anyád kussoljon! miért nem b.szott a falhoz kiskorodban!!??" féle beszólásaiddal.
Na de azérta sok igazság bajnoka beismerhetné hogy jópár heylen elég hülyén vannak kirakva azok a 30 meg 5 km per órás táblák!
Mellesleg engem már azért is bazstak le hogy túl lassan megyek.. (30-40 nel belvárosba) nem jó ezeknek semmi se, csak az ha fizetsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!