Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Először büntettek meg gyorshaj...

Először büntettek meg gyorshajtásért (50/62). Kapásból 20. 000. -ft! Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm a kemény válaszokat mindenkinek, részben elfogadom. De, hogy teljesen világos legyen a helyzet még némi infó, aztán mindenki válogassa ki a magáét: Új megyeri híd, éjjel 00:12, 80km-es tábla mellett útmunkálati segédjelzés a leálló sávban, 50km-es póttábla, egy munkás sincs, egy autó nincs, sem ovoda, sem gyerekek, sem babakocsi, sem átkelő, se duda, senkit nem tudtam volna elütni!! a két sáv üres, mindez éjjel! Márpedig a szankciók úgy kezdődnek, hogy: 1.figyelmeztetem!, nem pedig úgy, hogy 20E ft, ráadásul nem "alsóhangon 30". (Én téged 300-al vettelek volna le + jogsi egy évre, egy 50%-os gyorshajtásért.) És ez azért van így, hogy a szabálytalan közlekedőket fokozatosan büntessék. Ha ezért bevonnák ezen a hídon a jogsit, ahogy elnézem néha az ott közlekedőket, az napi több ezer lenne. Kedves "óvodázó" válaszoló, nem veszélyeztettem senkit és biztos te is hibáztál már pl. a munkahelyeden, kirúgtak??. A híd pedig nem lakott terület és mint írtam ez az első gyorshajtásom (18éve), tehát betartom a KRESZ-t. A szabálysértésekről pedig a szabsértési múltadból tudnak! Akinek már volt, az rögzítve van.
2009. dec. 20. 09:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

mellesleg látom, hogy nagyon ingerült voltál amikor írtál:

"szabályfazs"

"Telesarom a véleményed" mármint teleszarod, de ez is viccesen hangzik:)

Amúgy lehet, hogy te egy izomagy vagy aki bármikor ölre menne bárkivel, én viszont majdnem feleannyi idős vagyok mint te, de már most 2x annyit keresek (az eszemmel) mint te.

Szóval próbáld magad nagyobbnak érezni azért mert esetleg meg tudnál verni. Ettől függetlenül kettőnk közül én fogok jobban érvényesülni az életben, talán mert az agyamat használom elsősorban és normális stílust képviselek nem úgy mint te az ilyen "anyád kussoljon! miért nem b.szott a falhoz kiskorodban!!??" féle beszólásaiddal.

2009. dec. 22. 23:10
 32/35 anonim válasza:
De szabály az szabály. Tök mindegy van ott-e valaki vagy nincs.rendőröket az rohadtul nem érdekli. Őket is ezért fizetik. Túllépted ennyi. Örüjjééé a fejednek hogy csak 20ezer. Engem 80ezerrel büntettek meg tavaly karácsony napján este. És akkor sem volt senki mellékúton.
2009. dec. 27. 19:38
 33/35 anonim ***** válasza:

Na de azérta sok igazság bajnoka beismerhetné hogy jópár heylen elég hülyén vannak kirakva azok a 30 meg 5 km per órás táblák!

Mellesleg engem már azért is bazstak le hogy túl lassan megyek.. (30-40 nel belvárosba) nem jó ezeknek semmi se, csak az ha fizetsz!!!

2010. jan. 8. 01:04
 34/35 A kérdező kommentje:
23:30 Nem tudom, hogy te voltál-e az a nagyképűen szemtelen és kioktató válaszoló?! Ahoz képest vedd magadra a leírtakat! A helyesírási hibák a moderátorok miatt lettek és nem az idegesség miatt. A való életben senkit nem bántok viszont nahezen viselem ha valaki ismeretlenül szemtelenkedik!! Én sosem tennék ilyet, de ha velem teszik, megválaszolom. Minden sértő szavam egy jellemtelen beszólásra volt válasz!! Te lehet, hogy feleannyi idős vagy, de ha csak kétszer annyit keresel mint amennyit kiszámoltál a kommentekből nekem, hát az igen kevés. Azért írtam, hogy a fizetésem 1/5-e, mert ehez képest voltam kiváncsi a véleményekre!! Több lábon vállalkozom és nem panaszkodhatok a keresetemre, csak dühített az egybőli 20E ft bírság. Őszintén, ránéztél mát a sebességmérődre a Szentendrei úton, vagy a Váci úton például??? Simán 60-65 és még nem is sietsz!!! A büdös paraszt meg megérdemli amit írtam, ha úgy kezdődik a válasza egy idegen számára, hogy "idióta, ne pattogj, szánalmas". Nem ezért lett ám feltéve a kérdés, hogy ki legyek oktatva!! Aki erre érez gerjedelmet menjen el tanítani valahová. Bár ilyen szókinccsel nehéz lesz! Azt pedíg, hogy miként érvényesülsz az életben jobban mint én, majd beszéljük meg újra 20 év múlva. Te is rosszul értékeltél meg kizárólag a válaszok alapján. Az én stílusom normális volt teljesen addig, amíg egy "nemisértemhogymitgondolmagáról" nem válaszolt úgy, ahogy! Ha végigolvasod az elejétől a történteket, minden egyértelmű lesz. Nem érzem magam nagynak, de aki szemtelen azt szivesen arconcsapnám csak azért, hogy ne tegye mással is! Szép napot és minden jót!
2010. jan. 8. 22:03
 35/35 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a 23:10-nek írtam az előző választ!
2010. jan. 8. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!