Először büntettek meg gyorshajtásért (50/62). Kapásból 20. 000. -ft! Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm a kemény válaszokat mindenkinek, részben elfogadom. De, hogy teljesen világos legyen a helyzet még némi infó, aztán mindenki válogassa ki a magáét: Új megyeri híd, éjjel 00:12, 80km-es tábla mellett útmunkálati segédjelzés a leálló sávban, 50km-es póttábla, egy munkás sincs, egy autó nincs, sem ovoda, sem gyerekek, sem babakocsi, sem átkelő, se duda, senkit nem tudtam volna elütni!! a két sáv üres, mindez éjjel! Márpedig a szankciók úgy kezdődnek, hogy: 1.figyelmeztetem!, nem pedig úgy, hogy 20E ft, ráadásul nem "alsóhangon 30". (Én téged 300-al vettelek volna le + jogsi egy évre, egy 50%-os gyorshajtásért.) És ez azért van így, hogy a szabálytalan közlekedőket fokozatosan büntessék. Ha ezért bevonnák ezen a hídon a jogsit, ahogy elnézem néha az ott közlekedőket, az napi több ezer lenne. Kedves "óvodázó" válaszoló, nem veszélyeztettem senkit és biztos te is hibáztál már pl. a munkahelyeden, kirúgtak??. A híd pedig nem lakott terület és mint írtam ez az első gyorshajtásom (18éve), tehát betartom a KRESZ-t. A szabálysértésekről pedig a szabsértési múltadból tudnak! Akinek már volt, az rögzítve van.2009. dec. 20. 09:14
11/35 A kérdező kommentje:
Már bocs 12:38, de némileg bunkó volt a hozzászólásod. Milyen reakciót vártál?? Biztos taknyos kis bizi vagy. Az én címem nyilvános, megtalálsz ha gondolod. Én nem bújkálok el mint Te a burnyák válaszaiddal!
2009. dec. 20. 12:52
12/35 A kérdező kommentje:
Na mi újság kicsi papagály, dugó van. Sajnos már többet nem érek rá, viszont köszi jól szórakoztam. Kibújt a kicsirigó a válaszolók közül. Sok helyen vannak hasonlóak.
2009. dec. 20. 12:55
13/35 anonim válasza:
bocs, de jót tudok nevetni az olyan izomagyúakon akik kapásból találkozni akarnak, hogy lerendezzék a dolgokat, mellesleg egy 40 éves gyerekes f.sszal mit kezdjek? Én mér kinőttem ezekből az iskola utáni verekedésekből;) Szánalom, hogy neked csak ennyi jut.
14/35 A kérdező kommentje:
12:58, akkor most félretéve a vitát, áruld el, hogy miért kell neked parasztul hozzászólni vmihez?? De most tényleg!? Ez izgat fel, h közönségesen beszélsz valakivel akit nem is ismersz?? Vagy úgy gondolod, h ez vagányság? Nem értem!
2009. dec. 20. 13:10
15/35 anonim válasza:
papagáj , így írják helyesen, nem pedig papagály
16/35 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltál a kérdésre!
2009. dec. 20. 13:22
17/35 anonim válasza:
Talán mert ő nem én vagyok, a szuperlátó szemeddel nem vetetd észre, hogy én 73%-os vagyok?:)
A válasz egyszerű. Felháborít az amikor valaki akit megbüntetnek mert szabálytalankodik, és főleg ha ilyen olcsón megússza, akkor még neki áll feljebb. És már a 2. kérdését írja ki, mert az elsőből nem fogta fel, hogy ő(te) volt a hülye. Plusz akkor mellé még ez a "gyere ki a hóra" téma is, hát nem hiszem, hogy az idiótázással félrenyúltam volna.
Amúgy miért is papagáj meg rigó?
18/35 A kérdező kommentje:
És mindenkit leidiótázol, akinek felháborít a kérdése?? Tényleg ennyire felháborító volt a kérdésem??
2009. dec. 20. 13:35
19/35 anonim válasza:
Nem, a kérdés nem volt felháborító. Az volt a felháborító, hogy te felháborodtál:-)
20/35 anonim válasza:
nem mindenkit, de igen a kérdésed elsőre is felháborító volt.
nem kéne elgondolkoznod inkább, ha ennyi ember pont nem a te pártodon áll, hogy esetleg igazuk van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!