Először büntettek meg gyorshajtásért (50/62). Kapásból 20. 000. -ft! Hogy lehet ez?
A tábla ott volt. a rendőr miért patkány?
Engem a korrupt rendőr jobban felhúz, mint az ilyen eset. Engem is büntettek meg 30000re, mert 19kmel meghaladtam a sebességet.A város táblájánál nem lassítottam időben.
Akármennyire rinyálok, úgymond megszegtem a szabályokat, nem a Kresz szerint közlekedtem.Hiába nem volt ott se ház, se gyerek.Ennyi.
Előző vagyok.
Ja és sebességkorlátozásnál nincs figyelmeztetés előbb,zéro tolerancia ugye.A rendőr nem mérlegelhet.
Előszöris. Ha 50/62-nél megbüntettek, az HELYSZÍNI bírság volt, más nem lehetett. Ott NEM tudja a rendőr, hogy te hány éve, hány km-t, hány büntetéssel vezettél. Mint írtam a másikban is: 3-mal mész többet és 30ezer. Szóval a 20ezer reális. NINCS olyan, hogy elsőre figyelmeztet. A rendőrnek NINCS JOGA MÉRLEGELNI a büntetésnél. Persze mivel helyszíni, lehet, hogy kapásból anyázással kezdtél - ront a helyzeteden.
Nem volt munkás? Honnan tudod? Elég sok munkát ÉJSZAKA végeznek, főleg hidakon, hogy ne tartsák fel napközben a forgalmat. Tehát kint van a munkaterület tábla, akkor BÁRMIKOR előtted lehet egy ember, akár éjszaka is. Ha a tábla ott van, akár azért mert kint maradt, akár azért, mert tényleg ott van valaki, a KRESZ szerint NEKED ANNYIVAL KELL MENNED AMI RÁ VAN ÍRVA. Nincs jogod mérlegelni, hogy "dehát nincs itt senki". Azt írod, hogy sehol egy autó, sehol egy ember? A rendőr akkor hol volt? És a rendőrautó hol volt? Talán a rendőr nem ember?
Még jó 10 hónapja édesapám helyszínre ment. E-on, mobildolgozók... Telefonon bejelentették, hogy füstöl egy villanyóra, érjen ki x időn belül. Félvén attól, hogy a fa villanyóraszekrény is felgyullad, sietve ment a helyszínre. Hozzátenném, 28 éve van jogosítványa, egyetlen egyszer sem büntették, és betartja a közlekedési szabályokat. Szóval, egy 300 méteres szakaszra kidobtak egy 30-as táblát, ami addig nem volt ott. Édesapám megszokás szerint áthajtott rajt 48-cal. Két hét múlva jött a 30 ezres csekk. Elkezdhetett volna anyázni, hogy a) sürgős hibacímre ment, b) naponta jár arra, a tábla addig nem volt ott, mégsem tette. Kifizette a bírságot, és ennyi. Hiába rakták oda mittudomén aznap reggel azt a táblát, mert csatornafedeleket cseréltek. Az akkor is ott volt. Úgy kell közlekedni, hogy észrevedd a jelzőtáblákat.
Le lehet pontozni, de a véleményem akkor is az, hogy lehetőleg próbáljunk szabályosan közlekedni. És akkor egyáltalán nincs is milyen pénzt beszedni a hatóságoknak. Nem felháborodni kell. Megtanulni ODAFIGYELNI.
nah mivan szerencsétlen kis agresszív kismalac, ide nem mersz írni csak privátban?:D
bocs, hogy itt válaszolok, de hülye nem leszek, hogy kiadjam neked a mail címemet, már sajnálom, hogy csak 20k-ra bűntettek meg:)
10.39-nek. Rendben, de nem helyszíni bírság, 2 hónap múlva aut. közl. rögz. Nem vagyok vak, sem gyengénlátó! SENKI SEM VOLT A HÍDON! Mindemellett elfogadom.
Egyébként nem minden rendőr ember. Folyamatosan evvel van tele a sajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!