Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tényleg ennyire állatok...

Tényleg ennyire állatok lennének a rendőrök?

Figyelt kérdés

Elég sok helyről hallottam mostanában, hogy az őrsökön az őrizeteseket nemes egyszerűséggel péppé verik gyakran ok nélkül vagy piti bűnök miatt. Elhíresült eset ugye az izsáki kapitányság, de sok más helyről is hallottam, hogy teljesen ártatlan embereket bevisznek pl. téves személyleírás alapján csak mert korábban priusza volt és félholtra verik őket az őrszobán...

A tömegoszlatásokról meg a focimeccsekről ne is beszéljünk. Értem én hogy vannak futballhuligánok de milyen jogon verik őket a letartóztatás után az őrsökön ahol aztán már semmi értelme? Súlyos sérülésekig ráadásul.

Olyat hallottam hogy családi veszekedés folyamán hívták ki a rendőrt a nő élettársát bevitték és az egyik rokon aki rendőr volt hergelte fel a rendőröket akik szétverték a férfit pedig korábban a veszekedés csak tettlegességig sem fajult.

Miért kell a rendőrnek nagyobb bűnözőnek lennie azoknál akiktől épp védenie kellene az embereket?

2014. márc. 31. 22:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

életemben nem vertem

Elgépeltem az előbb.

2014. ápr. 2. 11:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Rendőrök is általánosítanak. Helyből lezsidóznak ha szakállad van. Vannak ffejek mindenhol.
2014. ápr. 24. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!