Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tényleg ennyire állatok...

Tényleg ennyire állatok lennének a rendőrök?

Figyelt kérdés

Elég sok helyről hallottam mostanában, hogy az őrsökön az őrizeteseket nemes egyszerűséggel péppé verik gyakran ok nélkül vagy piti bűnök miatt. Elhíresült eset ugye az izsáki kapitányság, de sok más helyről is hallottam, hogy teljesen ártatlan embereket bevisznek pl. téves személyleírás alapján csak mert korábban priusza volt és félholtra verik őket az őrszobán...

A tömegoszlatásokról meg a focimeccsekről ne is beszéljünk. Értem én hogy vannak futballhuligánok de milyen jogon verik őket a letartóztatás után az őrsökön ahol aztán már semmi értelme? Súlyos sérülésekig ráadásul.

Olyat hallottam hogy családi veszekedés folyamán hívták ki a rendőrt a nő élettársát bevitték és az egyik rokon aki rendőr volt hergelte fel a rendőröket akik szétverték a férfit pedig korábban a veszekedés csak tettlegességig sem fajult.

Miért kell a rendőrnek nagyobb bűnözőnek lennie azoknál akiktől épp védenie kellene az embereket?

2014. márc. 31. 22:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%

Ez mindent elárul: "hallottam"

Nem arról van szó, hogy ne volna ilyen, de úgy írsz róla, mintha ez lenne az általános.

2014. márc. 31. 22:30
 2/22 anonim ***** válasza:
9%

AZ A BAJ? hogy nem ilyenek.

Pedig az adómból elvárnám, hogy az ilyen huligánokat verjék is agyon, meg a sok kis drogost.

Majd jön a Jobbik és ez lesz!

2014. márc. 31. 22:33
 3/22 anonim ***** válasza:
46%
Valószínűleg kérdező te azok közé az emberek közé tartozol, akit szívesen helyre tenne más is. Gondolom tipikus olyan vagy, mint akiket a kérdésedben fogalmazol meg:-)
2014. márc. 31. 22:34
 4/22 anonim ***** válasza:
64%

"ogy teljesen ártatlan embereket bevisznek pl. téves személyleírás alapján "

Szerintem te túl sok mesét néztél.

"A tömegoszlatásokról meg a focimeccsekről ne is beszéljünk. Értem én hogy vannak futballhuligánok de milyen jogon verik őket a letartóztatás után az őrsökön ahol aztán már semmi értelme? "

Az a huligán milyen jogon ver szét mindent az utcán meg vernek halomra másokat? Ha az én kocsimat verné szét az utcán én tenném rokkantá nem a rendőrök.

"Miért kell a rendőrnek nagyobb bűnözőnek lennie azoknál akiktől épp védenie kellene az embereket?"

Ha majd összevernek a feketék ne sírj a rendőrök után és még véletlenül se kívánj szegényeknek rosszat!

Szerintem még nagyon is gyerek vagy. Szerintem ha holnap a legkisebb sérelem is érte ordítva sírva rohannál az első rendőrhöz és mindenkit meg akarnál ölni.

2014. márc. 31. 22:42
 5/22 A kérdező kommentje:

Kiváncsi vagyok a 2. és 3. válaszoló mennyire szívlelné egymást a életben...

Nos igen én egy idióta állat futballhuligán vagyok akik utoljára a 2012-es magyar-ír meccsen volt kint tehát idestova 2 éve nem járt stadionban.

Ja és egy kis drogos köcsög is vagyok, szegény Jobbikos szavazónak nyilvánvalóan halványlila gőze sincs hogy mi a különbség a drog és a kábítószer között

Szóval az teljesen normális hogy Magyarországon be sem bizonyított fűrésztolvajlásért halálra vernek valakit, vagy az egyik Veszprém megyei kapitányságon péppé vernek egy 1 vesével élő 50 kilós szerencsétlent csak mert egy nő családja nem tudta elfogadni hogy a nő egy ilyen "vézna" embert választott magának és addig kell provokálni amíg a rendőrségig fajul az ügy, ahol mivel a nő lánya rendőr elintézi, hogy szerencsétlen amúgy is meghurcolt embert úgy péppé verjék hogy az 1 veséjével is utána véreset pisiljen.

És még a kedves Jobbikos felszólalónk is nyilván élvezte amikor párttársainak a szemét lőtték ki 2006-ban, jó ez régi példa, de nyilván az is hűdehajde jó volt.

Szóval ezek szerint a nép az istenadta nép szerint ez szép és normális mint ahogy az is, hogy valakinek elhaljon mind a két keze mert a megbilincselt kezére órákon át ráültették csakúgy szadiból, mert illik rá egy személyleírás egy bűncselekményre amit amúgy nem ő követett el, de fiatalkori hülyesége miatt (lopás) priusza van. Ezek csak olyan példák amiket a személyes ismertségemből tudok...

Azért kicsit meglepődtem a birka válaszokon :/

2014. márc. 31. 22:50
 6/22 anonim ***** válasza:
29%
Kifejezetten örülnék ha a rendőrök egyes embereket összevernének, mint a régi időkben. Pl a huligánok alap.
2014. márc. 31. 22:51
 7/22 anonim ***** válasza:

"Szóval az teljesen normális hogy Magyarországon be sem bizonyított fűrésztolvajlásért halálra vernek valakit, "

Nem a fűrész miatt verték agyon elárulom.

2014. márc. 31. 22:53
 8/22 anonim ***** válasza:
34%
Ha focihuligánként macskakővel dobálódzik valaki vagy családi veszekedésnél rendőrt kell rá hívni azt hagy ne sajnáljam.
2014. márc. 31. 22:57
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

"teljesen ártatlan embereket bevisznek pl. téves személyleírás alapján csak mert korábban priusza"

Akkor mégsem olyan "teljesen ártatlan"...

2014. márc. 31. 22:57
 10/22 anonim ***** válasza:
68%
Bárcsak összevernék a bűnözőket, ahelyett hogy a rendőrkocsiban ülnének és traffipaxolnának.
2014. márc. 31. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!