Szerintetek is szánalmasak a rendőrök?
a rendszer szánalmas! a rendőrnek annyi joga van amit megengednek.HA meg kitapossa a belét valakinek megy egyből börtönbe.nem intézkedhet mert 150 azonosító jelzi ki ő mi ő.Az emberek kötekednek vele.stb.
meg megverik a rendőrt innentől nincs miről beszélni.
régen lettem volna rendőr.Üttem volna mindenkit akit érek.Jó stressz oldó.:D
1es kicsit nyersen fogalmaz,de...
Azért védik a pitsád még ha nem is tűnik fel.
"Majd amikor szarrá erőszakolják anyádat meg a húgodat a cigányok akkor remélem a szánalmas rendőrök észre sem vesznek. "
láttad te egyáltalán a videót vagy csak az észt osztod? pont hogy a cigókat védik ebben a videóban is
Nem a rendőrök szánalmasak, hanem a törvényalkotók, hogy nem tudnak normálisan törvényeket, jogszabályokat írni !! A rendőrök csak végrehajtják a törvények, jogszabályokban foglaltakat.
Nem őket kellene b*sztatni, hanem egy kicsit elgondolkodni, hogy miből is dolgoznak a rendőrök, és kik hozzák a törvényeket.
"Azért védik a pitsád még ha nem is tűnik fel."
Marhára nem tűnik fel, eddig akárhányszor szükségem lett volna rájuk, sosem sikerült semmi felmutatniuk. Amikor betörtek hozzánk és nyakoncsíptem a fazont akkor is egy igazoltatás után elengedték. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!