Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szívzörejjel rendőr?

Szívzörejjel rendőr?

Figyelt kérdés

Kb 7 éves koromtól 12 éves koromig jártam évente kontrollra kardiológiára szívzörej miatt, akkor azt mondták, hogy kinőttem. Most voltam nemrég más okból kardiológián, ahol azt mondták, hogy hallanak egy kis zörejt, de ez elvileg csak azért van, mert izgulok és ilyenkor a nagyobb nyomás miatt hallatszik. NKE-n eü alkalmasságin kiszórhatnak emiatt?

19L

2014. márc. 18. 21:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"azt csináljak, amit szeretek"

Honnan tudod hogy szereted, amikor még nem is csináltad?

Nem kötekedésképpen, csak többen írnak ilyeneket, és nem tudok dűlőre jutni, hogy mi az oka....

2014. márc. 19. 16:21
 22/25 A kérdező kommentje:
Van a családban hivatásos állományú és az ismerőseim között is sok rendőr van. Mióta az eszemet tudom ez az irány érdekel, évek óta erre készülök, semmilyen más hivatást nem tudok elképzelni magamnak. Ezt értem alatta.
2014. márc. 19. 17:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Én elmennék kardiológushoz, aki megnéz UH-val és végez további vizsgálatokat. Ha szervileg teljesen negatív vagy (tehát nincsen semmiféle billentyű rendellenesség, lyuk, bármi), akkor miért ne próbálhatnád meg. A kardiológus emellett írhat papírt a fehérköpeny szindrómáról is, mert az orvosok többsége egyáltalán nincsen tisztában a jelenséggel.
2014. márc. 21. 11:43
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. márc. 21. 13:53
 25/25 gungasam ***** válasza:
"azt csináljak, amit szeretek" Csak a kötekedés végett, nem a "csináljam" lenne a szebben hangzó kifejezés?
2014. ápr. 9. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!