Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szívzörejjel rendőr?

Szívzörejjel rendőr?

Figyelt kérdés

Kb 7 éves koromtól 12 éves koromig jártam évente kontrollra kardiológiára szívzörej miatt, akkor azt mondták, hogy kinőttem. Most voltam nemrég más okból kardiológián, ahol azt mondták, hogy hallanak egy kis zörejt, de ez elvileg csak azért van, mert izgulok és ilyenkor a nagyobb nyomás miatt hallatszik. NKE-n eü alkalmasságin kiszórhatnak emiatt?

19L

2014. márc. 18. 21:45
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
A papíron az is szerepel, hogy valószínűleg fehér köpeny szindróma okozza a magasabb vérnyomást ilyenkor, mert izgulok. A 24 órás vérnyomásmérésem eredménye is jó, tehát csak a szívzörej miatt aggódom.
2014. márc. 18. 21:47
 2/25 anonim ***** válasza:
49%
Teljesen jó a helyesírásod, értelmesen fogalmazol. Mit keresnél te a rendőrök között?
2014. márc. 18. 21:53
 3/25 anonim ***** válasza:
És a rendőrségen belül, hol képzelnéd el magad?
2014. márc. 18. 21:59
 4/25 A kérdező kommentje:
Rendőri szakot és katasztrófavédelmet is megjelöltem, de azt hiszem mindegy is, hová jutok be, egyiket se becsüli meg a társadalom. De ha ez kell ahhoz, hogy azt csináljak, amit szeretek, akkor legyen. :)
2014. márc. 18. 22:16
 5/25 anonim ***** válasza:

NaJÓ!

Nehogymá egy zörej, legyen az ami tönkreteszi az életed!

Ha meg kell halni, meghalsz! És én is! Pláne ha rendőr vagy a nyócban!

EZ NEM SZÁMIT!

Lehetsz zsaru az biztos!

De kérdés: utcai vagy irodai, nyomozó, szóvivő...????

Mire gondoltál?

2014. márc. 18. 22:18
 6/25 A kérdező kommentje:
Közlekedésrendészetet jelöltem első helyen. De lényegében teljesen mindegy, mivel a sulin is és a rendőrségnél is van átjárhatóság a területek között.
2014. márc. 18. 22:20
 7/25 anonim ***** válasza:

Nem igaz!

Éppen ezek a szakmák" vannak felmenőben!!!

2014. márc. 18. 22:20
 8/25 anonim ***** válasza:

De milyen szinten próbálod?

A közlekedésrendészeten is van aki forgalmat irányít, és van aki IRÁNYIT!

2014. márc. 18. 22:24
 9/25 A kérdező kommentje:
Az elején világosan leírtam, hogy az NKE-re jelentkeztem, aki pedig kicsit is otthon van a témában, az tudja, hogy ez nem abból áll, hogy most igazoltatni fogok autósokat vagy forgalmat irányítani vagy helyszínelni. Nyilván mindent fogok tanulni, de a munkakör meg akkor dől el, amikor kihelyeznek kapitányságra. De az is lehet, h éppen bűnügyre kerülök, ha ott van szükség emberre. Valószínűleg előadó lesz belőlem vagyis irodai munkát fogok végezni. De mint mondtam, ez nem ilyen egyszerű, ne csak fekete-fehérben láss.
2014. márc. 18. 22:30
 10/25 anonim ***** válasza:

Végre+!

Na! EZ KELL!

Csak így tovább, ne butáskodj!

2014. márc. 18. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!