Mi van akkor, ha az utcán a rendőr megállít és igazoltatni akar de nincs nálam se személyi se diákigazolvány?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 11:29
2/8 anonim válasza:
Ha nem tudod fejből elmondani az adataidat akkor bevisznek.
3/8 anonim válasza:
Vagy ott helyben megszívat, vagy vizsgálati fogság alá helyez, amíg nem tisztázódik a személyazonosságod.
4/8 BlackSword válasza:
Legyen nálad!!! Nem olyan nagy dolog... Egyébként meg bent fogsz időzni, amíg valaki utánad nem viszi a papírjaidat...
5/8 anonim válasza:
Ha akar bevisz, ha meg jó napja van elfogadja azt, amit bediktálsz. Persze leellenőrzi, hogy létező ember adatait diktáltad e be. De attól még bevihet, hiszen honnan tudja, hogy éppen nem a testvéred adatait diktálod be.
6/8 A Tengerész válasza:
Szituációfüggő a dolog. Ha pl nyaralsz a Balatonon és nincs rajtad csak egy póló meg egy gatya akkor nem valószínű, hogy gond lesz, de ha Pesten mondjuk a nyóckerben éjjel egy nagy táska gyanús holmival settenkedsz akkor előállíthatnak, ha csak nem tudsz valami nagyon hihető dumát kitálalni. Amúgy nem nagy a veszély ha nem nézel ki gyanúsnak, én 69 éves vagyok, de SOHA nem igazoltattak gyalogosan. Autóval előfordult, sőt az is, hogy nem volt nálam semmi papír, de akkor is elengedtek.
7/8 bp1985 válasza:
Köteles vagy magadnál hordani. 72 órára be is vihet, míg megállapítják, hogy ki vagy. Bemondásra senki nem hiszi el, illetve hiheti el, hogy te valóban Kovács Béla vagy.
8/8 anonim válasza:
Én találkoztam ilyen szituval haverokkal iszogattunk lent utcán kiskorú volt a srác nem volt nála irat bediktálta adatait leellenőrizték hogy létező személy e és elmentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!