Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szívzörejjel rendőr?

Szívzörejjel rendőr?

Figyelt kérdés

Kb 7 éves koromtól 12 éves koromig jártam évente kontrollra kardiológiára szívzörej miatt, akkor azt mondták, hogy kinőttem. Most voltam nemrég más okból kardiológián, ahol azt mondták, hogy hallanak egy kis zörejt, de ez elvileg csak azért van, mert izgulok és ilyenkor a nagyobb nyomás miatt hallatszik. NKE-n eü alkalmasságin kiszórhatnak emiatt?

19L

2014. márc. 18. 21:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

üdv.

az összes belügyi szervet végig próbáltam már,sehova nem vesznek fel.nekem is ilyen problémám van.

van ahol véglegesítő papírt is kaptam az alkalmatlanságról, magyarul megmondták, még egyszer nem akarnak ott látni.

azt inkább le sem írom melyik volt ez a hely!

2014. márc. 18. 22:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Na ne tedd alá, hogy EKG vizsgálatra fognak!
2014. márc. 18. 22:46
 13/25 anonim ***** válasza:
utolsó, akkor úgy látom, te még nem voltál ilyen felvételin, nem csak ekg vizsgálat van, egy csomó minden, ált a fél társaságot ilyenkor szórják ki.
2014. márc. 18. 23:27
 14/25 anonim ***** válasza:

Tudod mi a EKG?

Najó!

Lefekszel, és minimum fél óra__ de ez régi.. ma felraknad rár egy kütyüt...

2014. márc. 19. 01:58
 15/25 anonim ***** válasza:
DE semmi köze annak ami leszel, ez csak egy ...kommunista preparátor!
2014. márc. 19. 02:00
 16/25 anonim ***** válasza:

#14 EKG

Én már átéltem!

!!

hibás véleményt mondtam előzőleg!

tapadókorong (hideg) juj! -akinek-

3-4 perc és vége!

Lecuppan a korong, és megmondják mi a frász!...

2014. márc. 19. 02:05
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem szolgálat közben alakult ki a szívzörej az évek alatt megevett stressztől valószínűleg.

Volt rajtam 24 órás EKG, volt terheléses vizsgálat, és orvosok hada. Megállapították a mitrális prolopsust, azt mondta a BM orvos, hogy minden 2-3 embernek van, szóval nem kell törődni vele. Néha megemelkedik a pulzusszámom, és bedobog a szívem, mivel kis vér visszaáramlik a kamrába.

Nem kell gyógyszert szednem, igazából teljesen hozzászoktam, csak néha elkezd kalimpálni mindenfele. A teljesítő képességet nem befolyásolja.

Azt nem tudom, hogy felvételnél kizáró ok-e, de ha a szolgálat közben alakul ki, akkor nem szerelnek le.

2014. márc. 19. 10:19
 18/25 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy ha jól akarod csinálni, akkor elmégy orvoshoz, mintha kontrollszerűen megjelennél, elmondod neki, hogy semmi panaszod nincs, megvizsgál, EKG, meg amit akar, és kapni fogsz egy papírt, ami igazolja, hogy tünetmentes. Én már eleve azzal mennék felvételire.
2014. márc. 19. 10:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Egy szó mint száz: LEHETSZ!
2014. márc. 19. 10:55
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszi Bucsek! Igazából pont az alkalmassági miatt mentem orvoshoz, mert tudom magamról, hogy ilyenkor elégge felmegy a vérnyomásom meg a pulzusom. Megcsinálták a 24 órás vérnyomásmérést, aminek jók az eredményei, de aztán mikor ott megvizsgáltak, kiderült, hogy a kinőttnek hitt szívzörejem még mindig megvan. Szóval most a papíron rajta van, hogy jó a vérnyomásom, de az is belekerült, hogy halk syst zörej hallható.
2014. márc. 19. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!