Szívzörejjel rendőr?
Kb 7 éves koromtól 12 éves koromig jártam évente kontrollra kardiológiára szívzörej miatt, akkor azt mondták, hogy kinőttem. Most voltam nemrég más okból kardiológián, ahol azt mondták, hogy hallanak egy kis zörejt, de ez elvileg csak azért van, mert izgulok és ilyenkor a nagyobb nyomás miatt hallatszik. NKE-n eü alkalmasságin kiszórhatnak emiatt?
19L
üdv.
az összes belügyi szervet végig próbáltam már,sehova nem vesznek fel.nekem is ilyen problémám van.
van ahol véglegesítő papírt is kaptam az alkalmatlanságról, magyarul megmondták, még egyszer nem akarnak ott látni.
azt inkább le sem írom melyik volt ez a hely!
Tudod mi a EKG?
Najó!
Lefekszel, és minimum fél óra__ de ez régi.. ma felraknad rár egy kütyüt...
#14 EKG
Én már átéltem!
!!
hibás véleményt mondtam előzőleg!
tapadókorong (hideg) juj! -akinek-
3-4 perc és vége!
Lecuppan a korong, és megmondják mi a frász!...
Nekem szolgálat közben alakult ki a szívzörej az évek alatt megevett stressztől valószínűleg.
Volt rajtam 24 órás EKG, volt terheléses vizsgálat, és orvosok hada. Megállapították a mitrális prolopsust, azt mondta a BM orvos, hogy minden 2-3 embernek van, szóval nem kell törődni vele. Néha megemelkedik a pulzusszámom, és bedobog a szívem, mivel kis vér visszaáramlik a kamrába.
Nem kell gyógyszert szednem, igazából teljesen hozzászoktam, csak néha elkezd kalimpálni mindenfele. A teljesítő képességet nem befolyásolja.
Azt nem tudom, hogy felvételnél kizáró ok-e, de ha a szolgálat közben alakul ki, akkor nem szerelnek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!