Ebbol lesz szamomra valami? Tovabb lent sos
Figyelt kérdés
egy nap a baratokkal ki mentunk a faluba 7en voltunk es 3man egy elhagyott epuletett ossze firjaltak ilyen festekekkel.ezt le videoztak a kamerak es most rendorsegi ugy van.3man firkaltak a tobbiek csak ort voltunk.mi lessz ebbol?akik nem firkaltak azokk mit kapnak?2013. júl. 19. 23:15
1/6 anonim válasza:
Elvileg bűnsegédletnek minősülhet, de szerintem a rendőröket nem ti érdeklitek elsősorban - azt el tudom képzelni, hogy tanuként kihalgassanak, de ha szerencsétek van nem kaptok büntit.
2/6 A kérdező kommentje:
es azok akik firkaltak?
2013. júl. 19. 23:30
3/6 anonim válasza:
Ők rongálás, garázdaság miatt valószínűleg megkapják a büntetésüket. Talán betörésnek is minősíthető, ha az a ház magánterületen található.
4/6 A kérdező kommentje:
koszi mindent:*
2013. júl. 19. 23:40
5/6 anonim válasza:
Akik nem firkáltak azokat is kihallgathatják mint szemtanú, de akik nem rongáltak azok nem fognak kapni semmi büntetést.
Akik meg rongáltak, kárt okoztak, a károkozás mértékétől fog függeni, de szerintem pénzbüntetést fognak kapni, ha nem akarják kifizetni és már elmúltek 18 évesek akkor leülhetik a sitten.
6/6 anonim válasza:
Azt nem tudom melyikőtök mit fog kapni. Ha az én házam falát firkáltátok volna össze akkor már megindultam volna kőműves kalapáccsal, és mindegyikőtök házán levertem volna a vakolatot.
A kárt ki fogja megtéríteni??? Gondolom anyuék is örülnek nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!