Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen irányban tanulhatnék...

Milyen irányban tanulhatnék tovább? Mi lenne számomra a megfelelő állás?

Figyelt kérdés

Idén év végéig el kell döntenünk, hogy merre szeretnénk továbbtanulni.Igazából nem értem miért, mert ,ég csak tizedikes vagyok.

Szóval:

- érdekelnek a nyelvek (német, angol, norvég és olasz <-- ezeket tanulom)

- szeretem nagyon az informatika órát

- szintén imádom a tesit

És tantárgyak terén kb. ennyi. A többi nem köt le.

Talán még fontos, hogy mindenképp egyetemre szeretnék menni, a bizonyítványom mindig kitűnő volt (tavaly félévkor volt egy négyesem bioszból, de évvégére kijavítottam). Itthon nem szoktam tanulni, mert hallás után megjegyzem órákon. Szóval a memóriám is egész jó :)

Ami még érdekel: UTAZÁS (ez nagyon :D imádom!!!), fényképezés, cukrászat, vendéglátás és érdekel még a divat is.

Felnőtt koromban szeretnék gazdag lenni :D Mármint önerőből szeretnék magamnak autót, és házat venni. Szerintetek mi lenne megfelelő számomra?

2012. szept. 24. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ezt ennyire elkapkodni, sokan még 18 évesen sem tudják, akkor is lehet halasztani, és 20 évesen menni egyetemre, addig meg kiköltözni külföldre. Különben és speciel a nyelvekre feküdnék rá, ha más nem, az egy nagyon jó alap.
2012. szept. 24. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Idegenforgalom :)
2012. szept. 28. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el idegenvezetőnek!
2012. okt. 23. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!