Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség hogyan szokta...

A rendőrség hogyan szokta kideríteni azt, ha pl. valakit messziről lelőnek egy távcsövessel?

Figyelt kérdés

Ha egy bérgyilkos egy olyan helyről lő ahol éppen senki nem látja pl. egy töltésen van, a lelőtt személy pedig kb. 2km-re, akkor a rendőrség hogyan kezdi meg a nyomozást?

Az ilyet soha nem értem, hogy hogyan lehet elkapni és azt se tudnám hol kezdjem... :)

2013. jún. 7. 20:41
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
54%-os te annyira sötét vagy hogy hihetetlen..
2013. jún. 9. 13:13
 32/48 anonim ***** válasza:
0%

Mert te aztán nagyon értesz a dologhoz :D

A helyszínről van szó te észlény,akkor meg mi a f*szért pofázol olyan dolgokról hogy DNS,ujjlenyomat,fognyom (LOL majd odamegy a gyilkos azt beleharap a hullába? :D :D :D) bla bla bla Nem 5 méteres távolságról van szó te marha akkor meg mit jösz ilyen hülyeségekkel?Ott csak a töltény van meg a hulla és kész,főleg azok alapján kell kideríteni hogy honnan jött a lövés

Már hogy lennék sötét te foshalmaz?Esetleg megtudnál cáfolni valamiben vagy csak fröcsögni tudsz?Mennyi buta hozzá nem értő birka van itt

2013. jún. 9. 19:18
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek. Ha ennyire értesz hozzá, akkor néhány kérdés, és kérlek válaszold meg:

- Hány méterig nem vesszük figyelembe a lövedék oldalgását?

- Hova esik egy nyíl típusú lövedék súlypontja ?

- Mik a röppálya elemei ?

Ez mind a legalapvetőbb kérdés egy alapvető képzésen. Ha nem tudod a választ, akkor hagyd abba az írogatást, mert

valamennyiünket sértesz a hangnemeddel és a kultúrálatlan modoroddal.

2013. jún. 9. 19:41
 34/48 anonim ***** válasza:
0%
Már nem azért de ezek a kérdések hogy a fenébe jönnek ide? :D Mi köze van ezeknek a kérdéseknek a DNS,ujjlenyomat és fognyomhoz?Te tényleg nem vagy komplett :D :D :D Szakadok a nevetéstől :D
2013. jún. 9. 20:08
 35/48 anonim ***** válasza:
imádom amikor a sok szájhős 13 éves feljön és veri a mellét,élőben meg lehugyozná a lábát ha eléállna egy duplavállú kék,azzal hogy "na mivan kisköcsög."
2013. jún. 9. 20:29
 36/48 anonim ***** válasza:

"ha nem büntetnének meg érte akkor szívesen beverném a te vagy bármelyik kollégád pofáját,csak ugye azt úgyse úsznám meg szárazon mert rám jönne utána vagy 10 rendőr és bevágnának a dutyiba,ez nekem nem éri meg "

És lemaradnál a kedvenc rajzfilmedről,és az se lenne kellemes amikor !megpróbálod! beverni a "pofáját" Ö meg csak néz,hogy mit pattog ez valami,és mint medve a legyet,egy laza kézmozdulattal elküldene aludni.

Ne felejtsük el hogy egy felnött,fizikailag képzett férfi,és egy taknyos 13éves komment huszár harca,nem épp egy Sandbar Fight.

2013. jún. 9. 20:34
 37/48 anonim ***** válasza:

"Egyébként a távcsöveshez használt töltényt marhára nem érdekli hogy milyen a levegő hőmérséklete,úgyhogy ne gyere már ezzel a hülyeséggel.Ha valaki 500 m-ről lelő valakit akkor tökmindegy hogy 5 C° vagy 25 C° volt a levegő hőmérséklete az nem fogja befolyáoslni a töltény mozgását annyira hogy érdemes legyen bevonni ezt az adatot a vizsgálatba,"

Neked se volt még fegyver a kezedben.

2013. jún. 9. 20:35
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

Csak az a baj szarzsák hogy gyúrtam úgyhogy egy jól irányzott ütéssel kitudnám teríteni akár az apádat is :D

"Neked se volt még fegyver a kezedben."

Dehogynem,hidd el -40 C°-ban és +50 C°-ban is fejbe tudnálak lőni,nem térülne el a golyó a hőmérséklet miatt LOL

2013. jún. 9. 20:44
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolod egy jó kilométeres távban különböző környezeti tényezők mellett bármikor összemérhetjük magunkat.Te azt gondolod ugyanúgy kell elsütnöd a fegyvert mindkét esetben,én a seregben megtanultam hogy NEM. Csak füttyents és mehetünk.

Mellesleg Én is gyúrtam,egész életemben,úgyhogy csapkodhatnál ameddig akarsz. Egy ilyen témájú mérkőzésben is benne vagyok,készséggel.

2013. jún. 9. 21:05
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
Az elsőt kihagynám mert nem akarom a fél életemet a börtönben tölteni csak azért mert egy fogyatékost fejbe durrantottam,viszont a bunyóba benne vagyok ha nem vagy rendőr,katona stb mert sün verésért is kapnék börtönt.Hol laksz csíra gyerek?
2013. jún. 9. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!