A rendőrség hogyan szokta kideríteni azt, ha pl. valakit messziről lelőnek egy távcsövessel?
Ha egy bérgyilkos egy olyan helyről lő ahol éppen senki nem látja pl. egy töltésen van, a lelőtt személy pedig kb. 2km-re, akkor a rendőrség hogyan kezdi meg a nyomozást?
Az ilyet soha nem értem, hogy hogyan lehet elkapni és azt se tudnám hol kezdjem... :)
Mert te aztán nagyon értesz a dologhoz :D
A helyszínről van szó te észlény,akkor meg mi a f*szért pofázol olyan dolgokról hogy DNS,ujjlenyomat,fognyom (LOL majd odamegy a gyilkos azt beleharap a hullába? :D :D :D) bla bla bla Nem 5 méteres távolságról van szó te marha akkor meg mit jösz ilyen hülyeségekkel?Ott csak a töltény van meg a hulla és kész,főleg azok alapján kell kideríteni hogy honnan jött a lövés
Már hogy lennék sötét te foshalmaz?Esetleg megtudnál cáfolni valamiben vagy csak fröcsögni tudsz?Mennyi buta hozzá nem értő birka van itt
Előzőnek. Ha ennyire értesz hozzá, akkor néhány kérdés, és kérlek válaszold meg:
- Hány méterig nem vesszük figyelembe a lövedék oldalgását?
- Hova esik egy nyíl típusú lövedék súlypontja ?
- Mik a röppálya elemei ?
Ez mind a legalapvetőbb kérdés egy alapvető képzésen. Ha nem tudod a választ, akkor hagyd abba az írogatást, mert
valamennyiünket sértesz a hangnemeddel és a kultúrálatlan modoroddal.
"ha nem büntetnének meg érte akkor szívesen beverném a te vagy bármelyik kollégád pofáját,csak ugye azt úgyse úsznám meg szárazon mert rám jönne utána vagy 10 rendőr és bevágnának a dutyiba,ez nekem nem éri meg "
És lemaradnál a kedvenc rajzfilmedről,és az se lenne kellemes amikor !megpróbálod! beverni a "pofáját" Ö meg csak néz,hogy mit pattog ez valami,és mint medve a legyet,egy laza kézmozdulattal elküldene aludni.
Ne felejtsük el hogy egy felnött,fizikailag képzett férfi,és egy taknyos 13éves komment huszár harca,nem épp egy Sandbar Fight.
"Egyébként a távcsöveshez használt töltényt marhára nem érdekli hogy milyen a levegő hőmérséklete,úgyhogy ne gyere már ezzel a hülyeséggel.Ha valaki 500 m-ről lelő valakit akkor tökmindegy hogy 5 C° vagy 25 C° volt a levegő hőmérséklete az nem fogja befolyáoslni a töltény mozgását annyira hogy érdemes legyen bevonni ezt az adatot a vizsgálatba,"
Neked se volt még fegyver a kezedben.
Csak az a baj szarzsák hogy gyúrtam úgyhogy egy jól irányzott ütéssel kitudnám teríteni akár az apádat is :D
"Neked se volt még fegyver a kezedben."
Dehogynem,hidd el -40 C°-ban és +50 C°-ban is fejbe tudnálak lőni,nem térülne el a golyó a hőmérséklet miatt LOL
Ha gondolod egy jó kilométeres távban különböző környezeti tényezők mellett bármikor összemérhetjük magunkat.Te azt gondolod ugyanúgy kell elsütnöd a fegyvert mindkét esetben,én a seregben megtanultam hogy NEM. Csak füttyents és mehetünk.
Mellesleg Én is gyúrtam,egész életemben,úgyhogy csapkodhatnál ameddig akarsz. Egy ilyen témájú mérkőzésben is benne vagyok,készséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!