A rendőrség hogyan szokta kideríteni azt, ha pl. valakit messziről lelőnek egy távcsövessel?
Ha egy bérgyilkos egy olyan helyről lő ahol éppen senki nem látja pl. egy töltésen van, a lelőtt személy pedig kb. 2km-re, akkor a rendőrség hogyan kezdi meg a nyomozást?
Az ilyet soha nem értem, hogy hogyan lehet elkapni és azt se tudnám hol kezdjem... :)
Ez a szakmád b*zd meg de még mindig nem válaszoltál a kérdésemre te idióta!
Mégegyszer és utoljára megkérdezem,mi a f*szért fontos a hőmérséklet ebben az esetben?
A fenti példa mondjuk kicsit érdekes, de a legtöbbször nem arról szól a nyomozás hogy az elkövetés helyszínétől üldözik az elkövetőt. Indítékokat kell vizsgálni nyomokat stb.
Mint fent írték a nagy távolság miatt eleve csökken a közvetlen gyanúsítottak köre, plusz ha már bérgyilkosról van szó akkor azoknak a köre is akik egy ilyen kaliberű embert meg tudnak fizetni
off
Ilyen távon már jóval többet kell belekalkulálni, mint azt hogy esik a lövedék.
azért a 2km kicsit extrém... aszem a jelenlegi rekordot egy angol katona tartja kb 1,5km es távval
(biztos noob egyébként a faszi mert cod ban nem tudja ugrálva quickscopolva osztani a fejeseket)
Ja persze szép sztori :D Jó hogy azt nem mondod már hogy 50 C°-os melegben megáll a golyó a levegőben :D Ülj le fiam egyes :D
Persze beszéljek így velük csak azért hogy megbüntessenek?Azért hülye én se vagyok,de ők is csak akkor kemények ha többen vannak úgyhogy bekussolhatsz hülyegyerek
trololololo
Szerintem hagyjuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!