A rendőrség hogyan szokta kideríteni azt, ha pl. valakit messziről lelőnek egy távcsövessel?
Ha egy bérgyilkos egy olyan helyről lő ahol éppen senki nem látja pl. egy töltésen van, a lelőtt személy pedig kb. 2km-re, akkor a rendőrség hogyan kezdi meg a nyomozást?
Az ilyet soha nem értem, hogy hogyan lehet elkapni és azt se tudnám hol kezdjem... :)
Azt nem a nyolc általánossal rendelkező rendőrök derítik ki,ahhoz túl hülyék.Még összeadni/kivonni se tudnak,akkor egy ilyen dolgot hogyan tudnának kideríteni?
Egyébként a lusta mihaszna rendőrök ilyenkor rávágják azonnal hogy "öngyilkosság történt" és ezzel le is zárják az ügyet legtöbbször
Most komolyan ebben az esetben ki a f*szt érdekel a levegő hőmérséklete?
ma 21:42
Ebben az esetben sokat jelent.Hiszen a szél sebessége,hömérséklet nagyban megváltoztatja a golyó röp pályáját pl.Nem mindegy hogy 50 vagy 100 km-es szél van,mert ha 100 km-es akkor úgy tűnhet hogy más írányból érekzett a golyó.
Bla bla bla buta szar,nem válaszoltál a kérdésemre tehát fogalmad sincs hogy miről beszélsz
Nem a szélről beszéltem,hanem a hőmérsékletről.Szerintem tökmindegy hogy 5 C° vagy 20 C° volt akkor,az egyáltalán nem befolyásolja a golyó repülését,legalábbis nem olyan mértékben ami jelentősen befolyásolná a vizsgálatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!