Mi történhetett hogy az izsáki rendőrök ügyében most úgy tűnik, tényleg rájuk húzzák a vizes lepedőt?
Úgy értem, mindenki tisztában van azzal, mit művelnek a rendőrök, a bírótól kezdve az ügyészekig, mindenkinek egyértelmű, hogyan születik egy beismerő vallomás. Sajnos.
Én azt vártam, hogy a már megszokott módom, most is kihozza az iü. orvosszakértő, hogy nyilván a maga hibájából halt meg, megbotlott, leesett, sőt a rendőrök csak segítettek és még ki is tüntetik őket.
Ezúttal mi történhetett hogy megszűnt az összetartás, és 100% egyértelműséggel kimondta az iü. szakvélemény, h a drága rendőreink mennyire brutálkodtak?
Emberek, agyrém, még a szegycsontját és széttörték szerencsétlennek ...
Több ilyen elismerés kellene ... de ugye volt már fogdán történő "öngyilkosság" meg a rendőrautóban "hirtelen fellépő szívelégtelenség", és őszintén csodálom, hogy most ezt valamiért nem akarják elsikálni?
Szerintetek? Mi történt?
Vagy valószínűleg ennek a kettőnek amúgy is kifele állt már a rúdja?
Ezt meg azért feltételezem joggal, mert azóta is születnek igen gyanús "beismerő vallomások", de ott mégse történik semmilyen vizsgálat.
Tényleg töröm a fejem, vajon ez most miért tudott egyáltalán kiderülni.
Valakinek ötlete?
Túl sok a rossz duma...
Bűnt bűnnel nem lehet kompenzálni. A rendőrök bűncselekményt követtek el, ezért fognak felelni. Ha nem követték volna el a bűncselekményt, hanem a törvény szerint járnak el, akkor nyugodtan sörözhetnének a nap végén. Most egy sacc 15-20 éves szilencium jut nekik.
A többi meg egy álomvilág, ahol mindenki szeret mindenkit, nincs NAV, a közlekedésrendészét nem a bírságolásról szól és még szegénység sincs, így nem is lop senki sem. Ne ragadjuk már meg a 80-as éveknél, Tonhauser Lacikánál meg Ötvös Csöpinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!