Mindig egy életvidám lány volt aki egyfolytában mosolygott nem tudtam róla hogy lettek volna komolyabb gondjai ez pár héttel ezelőtt kezdett megváltozni. Azóta már teljesen kedvetlen,szinte soha sem nevet. Képes egész nap a szobájában lenni és zenét hallgatni. A múltkor is bezárkózott nem engedett be és hallottam ahogy sírt. És ma is egyedül volt itthon jöttem haza és csak azt láttam hogy ül a sarokban és folyik a könnye mint a patak nem akart róla beszélni azt mondta hagyjam békén. A szüleink észre sem veszik hogy megváltozott..Mi lehet vele?
13 éves..
2012. júl. 4. 00:30
1/8 anonim válasza:
elore is bocsi a vesszok miatt de telefonrol irok.
a legfontosabb hogy erd el hogy beszeljen veled, mondja el hogy mi a baj!! lehet szerelmi ugy, esetleg a menstruacivol kapcsolatban barmi hisz meg csak 13 eves. leher hogy a barataival van gond, kikozositik, esetleg nem tetszik neki magan valami. megegyszer mondom tole kell megtudnod hogy mi a baja, addig nem tudsz segiteni es mi meg annyira se. tudasd vele hogy benne megbizhatsz es segotesz neki mijdenben!
2012. júl. 4. 00:36
2/8 anonim válasza:
elozo vagyok , bocsanat a sok hibaert gyorsan szerettem volna valaszolni.
2012. júl. 4. 00:38
3/8 anonim válasza:
ó. :( öleld meg. próbálj vele beszélni, ha nem megy, akkor csak öleld meg é légy kedves. akkor úgyis elmondja.
2012. júl. 4. 01:29
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy az iskolában történt valami, vagy elkezdett menstruálni, és váratlanul érte?
2012. júl. 4. 07:27
5/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy "barátja" volt és szakítottak? Suliban nem hiszem, mert az nem most jönne ki rajta..barátnőjével, barátjával nem veszett össze?
Próbálj vele beszélni..:/
(ha gondolod írj privit szinte egykorúak vagyunk a húgoddal!)
14/l
2012. júl. 4. 08:51
6/8 anonim válasza:
Te hány éves vagy? Nem tudhatjuk, pontosan mi történt, lehet egy "egyszerű" szakítós dolog is, hiszen ebben a korban is bele tudtunk halni a nagy és igaz szerelem :) elvesztésébe, de lehet sokkal komolyabb dolog is (most ezeket nem részletezném). Mindenképp bevonnék egy felnőttet, ha nem is feltétlen a szülőket, nem tudom milyen a kapcsolatotok, ha van olyan tanárotok akibe megbíztok, vagy nagynéni, nagybácsi, tök mindegy csak megbízható felnőtt legyen.
2012. júl. 4. 09:17
7/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel is arra mentem e hozzá hogy sírt. Mondtam neki hogy én mellette vagyok meg minden de ha nem mondja el nem tudok segíteni. Most a barátaival van valahol azt mondta este mesél..
2012. júl. 4. 13:35
8/8 anonim válasza:
Szerintem valaki megbántotta. Valami változott a környezetében fiú, barátok, stb. De nem akarja elmondani, mert azt hiszi maga is megtud birkózni a helyzettel. Vagy velem is volt olyan, hogy egy nap csak elő tört a múltbéli rossz emlékek és olyan depreszió félébe estem 2 hétig én sem viselkedtem máshogy. csak a multon sirtam hogy miért tettem amit tettem úgy ahogy én sem beszéltem senkivel. Nem biztos hogy ha közeledsz felé jót teszel neki. Ha látod, hogy nincs oda az ötletért hagyd, majd minden rendben lesz. Hidd el:) Velem is igy volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!