Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi történhetett hogy az...

Mi történhetett hogy az izsáki rendőrök ügyében most úgy tűnik, tényleg rájuk húzzák a vizes lepedőt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mindenki tisztában van azzal, mit művelnek a rendőrök, a bírótól kezdve az ügyészekig, mindenkinek egyértelmű, hogyan születik egy beismerő vallomás. Sajnos.

Én azt vártam, hogy a már megszokott módom, most is kihozza az iü. orvosszakértő, hogy nyilván a maga hibájából halt meg, megbotlott, leesett, sőt a rendőrök csak segítettek és még ki is tüntetik őket.

Ezúttal mi történhetett hogy megszűnt az összetartás, és 100% egyértelműséggel kimondta az iü. szakvélemény, h a drága rendőreink mennyire brutálkodtak?

Emberek, agyrém, még a szegycsontját és széttörték szerencsétlennek ...

Több ilyen elismerés kellene ... de ugye volt már fogdán történő "öngyilkosság" meg a rendőrautóban "hirtelen fellépő szívelégtelenség", és őszintén csodálom, hogy most ezt valamiért nem akarják elsikálni?

Szerintetek? Mi történt?

Vagy valószínűleg ennek a kettőnek amúgy is kifele állt már a rúdja?

Ezt meg azért feltételezem joggal, mert azóta is születnek igen gyanús "beismerő vallomások", de ott mégse történik semmilyen vizsgálat.

Tényleg töröm a fejem, vajon ez most miért tudott egyáltalán kiderülni.

Valakinek ötlete?

#rendőribrutalitás
2013. máj. 31. 19:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
30%

Ugyanaz mint ami 2006-ban volt. És ilyenek "szolgálnak és védenek" minket.

Hát whehehehe. Hót komolyan, viccen kívül, whehehehe. És lehet csodálkozni, miért van igény Magyar Gárdára meg félkatonai szervezekre meg hasonlókra.

2013. máj. 31. 19:24
 2/31 A kérdező kommentje:

na ezt most nem teljesen értem ...

hogy???

"védenek minket" ... ja hogyne, tündérországban nyilván

2013. máj. 31. 19:34
 3/31 anonim ***** válasza:
44%

Kiderült az igazság, mint mindig. Persze mindenki emberből van, mindenki hibázhat, az ítélethozók is. Tudatos sikamikálás sohasem volt, történik néha baleset, és történik túlkapás is. A 2 volt rendőr meghülyült, már láttam őket a BV-ben.

Nálam is fordult már elő, hogy az ember összeesett mikor meglátta a bilincset. Ha épp a betonba fejel, akkor nem biztos, hogy megússza élve. Vannak véletlenek, nem kellene az összeesküvés elméletek.

2013. máj. 31. 19:36
 4/31 anonim ***** válasza:
54%

"mindenkinek egyértelmű, hogyan születik egy beismerő vallomás. "

Eléggé álomvilágban élsz. Nem tudom havonta vagy naponta hány száz vagy ezer embert hallgatnak ki a rendőrök. Gondolom mindenkit megvernek úgy érted:-) Vicc a köbön

Az sem jobb, ha az iq hiányos gárdisták meg a szélsősök rongálnak az utcán. Ugyan azok lesznek mint a cigók!!! Ha ők akarnának rendet tenni az osrszágban mindenhol meghalna egy tolvaj, mert mást nem tudnának tenni!!

Habár csak a szájuk jár, mert egyedül egy sem áll a cigányok elé, másrészt amikor megtörtént ez az eset egy sem mondta, hogy na ez kell a tolvajoknak.

Persze, hogy nem, mert ők sem gondolják komolyan....

2013. máj. 31. 19:58
 5/31 anonim ***** válasza:
26%

Na már vártam, a zsarutéglák mikor jelennek meg lepontozni :) És ezek tényleg el is hiszik hogy a jóságos rendőr bácsik az ő oldalukon állnak :DD

Ja, ahogy azt Móricka elképzeli :D

2013. máj. 31. 20:02
 6/31 anonim ***** válasza:
64%

Az egész kérdés hülyeség, kb. csak provokálásnak szánta a kérdező. De nem itt talál nagy nyilvánosságot vagy a 14 évesek véleménye majd megnyugtatja? Ettől nem változik meg - sajnos- semmi.

Már régen nem "verekedősek" a rendőrök, mint a régi rendszerben.. Kérdezem én, aki így gondolja, MIÉRT???

1. A rendőr le*zarja, hogy van e beismerő vallomás vagy sem. A fizetését így is megkapja. Ha ne kapná meg joggal lehetne rájuk fogni, hogy vernek embereket.

2. Semmibe nézik az emberek a rendőri munkát, akkor miért segítene nekik erején felül? HA nem tesz valaki vallomást akkor nem tesz. Nem fogja érdekelni.

3. Ha megvan a tolvaj a bíróság úgysem ad általában semmit.

4. Nem a régi világban vagyok, hogy eltusoljanak valamit, ez csak az előítéletek szüleménye!

5. Gondoljon bele mindenki, hogy ha tőle lopnak egy láncfűrészt - mondjuk egy fekete - akkor halál nyugodt volna? Nem akarná agyon verni? Bízik az igazságszolgáltatásban, tehát egy enyhe kis felfüggesztésben? Nem hiszem, hogy nyugodtan aludna ezek után......

A rendőrök már úgy gondolkodnak, hogy nem is érdekli őket semmi... Miért is érdekelné őket ezek után????

Csak akkor senki ne várjon tőlük segítséget, ha gyenge a jogrendszer. Csak a hülye tesz vallomást, de így szabadon garázdálkodhatnak a nem idén barnultak. Ez Magyarország és sajnos ezt a magyarok teremtették!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. máj. 31. 20:08
 7/31 anonim ***** válasza:
47%

A gárda miért masírozott és miért verte a cigányokat?

Az "erőszak" nem megengedett és nem is megoldás....

2013. máj. 31. 20:11
 8/31 A kérdező kommentje:

na szerencsésen félreviszik páran az egészet ...

és csak megerősödik bennem az, hogy igen sokan álomvilágban élnek. hogy nem érdekli-e őket? először is, ha ugye a különböző elmebajaikat nem is számítjuk, amelyek szinte kötelező kellékei egy rendőrnek (különben nem lenne rendőr, ez csak ennyi),. akkor is van a statisztikai követelmény, na meg én magam is tudok pár ilyen esetről. azért elég személyesen, mert pl tanítványaim vagy pacienseim voltak szenvedő alanyai, és bizony brutális ősziteséggel elmesélték a dolgokat.

"a épp a betonba fejel, akkor nem biztos, hogy megússza élve. Vannak véletlenek"

ja hát erről beszélek ... az a rohadt véletlen ... valóban "életszerű", hogy csak úgy lefejeli a betont, hogyne, na de te magad is képes lennél ezt megetetni valakivel. egyébként csak egy gondolat: ha ez így történne, nos akkor meg szakszerűtlen volt a rendőri intézkedés, ennyi. úgyhogy ez se mentség, ha már ennyire elferdítjük!

2013. máj. 31. 20:27
 9/31 anonim ***** válasza:
57%

Aki tudott elment nyugdíjba a rendőrségtől. Egy kicsi régi vágású rendőr maradt csak,aki talán ilyen. Az új rendőrök már csak "fizetésért" vannak itt.

Van statisztikájuk, de attól még nem rúgnak ki senkit, ha nincs vallomás. Ez a jogrendszer és kész......

Tisztelt Kérdező!

Ha te rendőr lennél és meglenne az elkövető foglalkoznál azzal, hogy tesz-e vallomást? NEM. Úgy lennél vele, hogy kit érdekel, nem tőled loptak, szar a törvény és kész. Nem vernéd agyon, mert nem akarsz leszerelni, nem ér ennyit az emberek baja.

2013. máj. 31. 20:36
 10/31 anonim ***** válasza:
90%

"És lehet csodálkozni, miért van igény Magyar Gárdára "

Szerintem nincs.

Nálunk baj van az etnikummal, de nem kellenétek ide, hogy csak a bajt hozzátok a nyakunkra...

2013. máj. 31. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!