Mi történhetett hogy az izsáki rendőrök ügyében most úgy tűnik, tényleg rájuk húzzák a vizes lepedőt?
Úgy értem, mindenki tisztában van azzal, mit művelnek a rendőrök, a bírótól kezdve az ügyészekig, mindenkinek egyértelmű, hogyan születik egy beismerő vallomás. Sajnos.
Én azt vártam, hogy a már megszokott módom, most is kihozza az iü. orvosszakértő, hogy nyilván a maga hibájából halt meg, megbotlott, leesett, sőt a rendőrök csak segítettek és még ki is tüntetik őket.
Ezúttal mi történhetett hogy megszűnt az összetartás, és 100% egyértelműséggel kimondta az iü. szakvélemény, h a drága rendőreink mennyire brutálkodtak?
Emberek, agyrém, még a szegycsontját és széttörték szerencsétlennek ...
Több ilyen elismerés kellene ... de ugye volt már fogdán történő "öngyilkosság" meg a rendőrautóban "hirtelen fellépő szívelégtelenség", és őszintén csodálom, hogy most ezt valamiért nem akarják elsikálni?
Szerintetek? Mi történt?
Vagy valószínűleg ennek a kettőnek amúgy is kifele állt már a rúdja?
Ezt meg azért feltételezem joggal, mert azóta is születnek igen gyanús "beismerő vallomások", de ott mégse történik semmilyen vizsgálat.
Tényleg töröm a fejem, vajon ez most miért tudott egyáltalán kiderülni.
Valakinek ötlete?
De jó, hogy te még azt is jobban tudod amit én élek át...
Bánom, hogy hozzászóltam, itt csak úgy pontoztathatom fel magam, ha akármit mocskolódok a rendőrről.
További jó beszélgetést.
"Aki tudott elment nyugdíjba a rendőrségtől. Egy kicsi régi vágású rendőr maradt csak,aki talán ilyen. Az új rendőrök már csak "fizetésért" vannak itt. "
na meg tegyük hozzá a lényeget: sajnos a nagyon alja az, aki leginkább ott maradt, és folyamatosan kerül is oda.
Hogy jobbat? Én se tudok, de egy biztos: a rendőri brutalitásnak valahogy véget kellene vetni, a másik pedig, hogy azért álljon meg a menet, egy gyanúsítottnak megvan az a joga, hogy NEM tesz vallomást. semmilyet!
Hogy ennek ellenére szerintem miért érdekli a rendőröket? tulképpen összefügg azzal, ami az első szempont, azaz hogy csak a legalja marad a szervezetben, és hát fogalmazzunk úgy, hogy mivel mentális szempontból nincsenek éppen a toppon, el tudjátok képzelni, hogy vajon a hasonló kivert beismerő vallomások nélkül ezek vajon hány bűnügyet derítenének fel?
Sztem az a % igen közelítene a nullához ...
én ugyan szándékosan nem pontozgatok senkit ... úgyhogy nem én voltam!
Viszont!
na mondd el, nyugodtan, ugyanis én is elég jól tudom, de ezek szerint én meg pont valamilyen nagyon ellentétes világba és mentalitásba csöppentem,, és ez esetben szívesen hallanám, nálatok, mi a helyzet! szóval mit élsz át?
Miért mesélnék, legalja söpredék vagyok a 40000 társammal.
Ez ennek a kérdésnek a lényege.
de pont ezért írtam! mivel én tényleg eddig csak úgy 95%-ban részben retardáltakkal találkoztam, részben igen agresszív, és a Be előírásait magasról semmibe vevő eljárásokkal, szívesen olvasnám a Te meglátásodat!
Hátha megtudok végre valami pozitívat is, esküszöm szívesen venném, úgyhogy megtisztelnél!
Mi történhetett?
Az,hogy a két rendőr halálra verte a srácot és most"halált okozó testi sértés"miatt kell felelniük és jelenleg is a sitten vigyorognak.Ezért húzzák rájuk a vizes lepedőt.
udv:D.M.GY.
üdv!
Nos, ez így mind szép és jó.
a kérdés arra irányult, hogy mi történhetett, ami miatt ezt az ügyet most kivételesen nem akarják eltusolni?
és erre írtam korábbi példákat is bőven, úgyhogy nem is annyira kell a bizonyíthatatlan (bár annyira nem is) feltételezésekre támaszkodni.
Tehát ebben az 1 konkrét esetben az állam erőszakszervei hogy hogy nem tartanak össze? a nyomozó ügyészség ügye ilyenkor meg szokta szüntetni az eljárást, mert a "megalapozott" iü orvosszakértő vélemény szerint valami hirtelen fellépett betegségben halt meg az illető.
ezúttal mi történt, hogy nem tartanak össze? kérem, az utopisztikus megjegyzésektől kíméljetek ... ugyan nagyon szép elgondolás, de a valóságot mindannyian ismerjük (még azok is, akik itt hevesen próbálják az ellenkezőjét bizonygatni)
"Mi történhetett hogy az izsáki rendőrök ügyében most úgy tűnik, tényleg rájuk húzzák a vizes lepedőt?"
Nem húznak itt senkire vizes lepedőt! Ez két gyilkos féreg, semmi több. Nem ilyenekből áll a rendőri állomány (szerencsére) Két ember, akiket remélem egy életre hidegre tesznek, mert veszélyesek a társadalomra! (Gondolj csak bele)
"Tényleg töröm a fejem, vajon ez most miért tudott egyáltalán kiderülni."
Azért, mert egy normális, becsületes, RENDŐR!!!, aki a saját kollégáira terhelő vallomást tett! Ha ő nincs, akkor "szakszerű, jogszerű intézkedés közben ellenállása megakadályozása", vagy hasonlóval el van intézve és megússzák a férgek" Respekt és tisztelet ennek a RENDŐR-nek!
Egy kihallgatás menetét és a lehetőségeket a törvény és a rendőrségi működési szabályzatok pontosan leírják. Kihallgatás elején, még ha az ügyvéd nem is érkezett meg, célszerű tudatosítani a rendőrben, hogy, ha: ordít, fenyeget, üt, kilátásba helyez baromságokat, nem azt írja a vallomásba, amit akarok, hanem amit ő jónak talál és hasonló, akkor ő is szopni fog 2-3 évig és feje fölött leng majd a balta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!