Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek a Tánczos...

Mi a véleményetek a Tánczos Gábor ügyről?

Figyelt kérdés

Eleve érdekes volt már 98-ban, h milyen bakik történtek a helyszínelés során(azóta több nyomozó ismerőssel beszéltem, szerintük ez kb olyan, h a kamionos gázolaj helyett benzint tankolna, szal nem kimondva, de ők is sejtenek az ügy mögött valamit)

Másrészt itt az 50 éves titkosítás, az ügyvédje felfüggesztése valami himi-humi indokkal, a koronatanúk elhalálozása(egyiknél, ami fontos, h arról tanúskodott, h látott a környéken a gyilkosság idején több gyanús, sötétített ablakú, fekete autót; másiknál h diszkóbalesetben hunyt el, a vizsgálatok szerint alkoholt és drogot fogyasztott, holott később kiderült, nem fogyaszthatott semmi ilyet mivel xy betegsége volt).

Több szakértő mellette állt ki, sőt igazából nem is volt olyan szakértői vélemény, ami a bűnösségét megállapította volna, a poligráf vizsgálatok se hoztak ellentétes eredményt.

Azért ezt így végiggondolva kicsit durva, h ilyen tények mellett valakit bezártak évekre!

2013. febr. 16. 09:31
1 2
 1/18 anonim válasza:
65%
Teljesen egyszerű a felállás. Óriási volt a nyomás a hatóságokon, nem volt semmi kézzelfogható, ami alapján el tudtak volna indulni. Aztán ez a Gábor ott termett, mint tanú, szegénykén látszik, hogy kicsit olyan más, mint egy normál ember, tökéletes volt bűnbaknak. Egyszerűen ráhúzták az egészet. Ugyanez lesz ez a B. Kata meggyilkolásával vádolt P. László ügy. Kizárt dolog, hogy ő volt. Ugyanezt tudom, mondani a Tánczos Gáborra is. Rosszkor rossz helyen..ennyi.
2013. febr. 16. 09:43
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Csak egy szerencsétlen ember Tánczos Gábor, akit bűnbaknak használt a magyar (i)gazságszolgáltatás. Tisztában voltak vele, hogy amilyen béna a magyar nyomozási hatóság, soha az életben nem találják meg a gyilkost, de nem akarták ezt bevallani a népnek, erre kellett T. Gábor. A Tatárszentgyörgyi gyilkosság után is egyértelműen ugyanez volt, valószínűleg a Szita Bence-gyilkosság ügyében elítélt két hajléktalan és B. Kata ügyében elítélt kistíllű cigánybűnöző sem más, mint bűnbak.
2013. febr. 16. 09:52
 3/18 anonim ***** válasza:
26%

ezt olvasd el :

hosszúnak kicsit hosszú, lehet hogy olvastatd már de ez az igazság.

(szerintem)

[link]

2013. febr. 16. 10:52
 4/18 ZETAS ***** válasza:
39%
Üdv Magyarországon!
2013. febr. 16. 11:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Kössz a linket, de már olvastam és ez kicsit már erőltetett, szal ha ezt akarták volna miért nem rabolják el?
2013. febr. 16. 11:26
 6/18 anonim ***** válasza:
49%
Ez a zsidó összeesküvős szál eléggé erőltetett, ha igaz lenne, akkor lenne rá pár példa a világban. De az tény, hogy az ügy eléggé zűrős.
2013. febr. 16. 18:02
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
Az hogy nem merték vállalni hogy zsido rituális gyilkosság volt ezért rákenték szegény fiura. Nagyon sajnálom szerencsétlent hogy a mocskos patkány zsidrákok tönkretették
2013. febr. 18. 00:57
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
[link] itt az igazság
2013. febr. 18. 00:59
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is húzósnak tűnik ez a zsidó dolog, én is olvastam már régen, bár tény, hogy sok a hasonlóság és ha belegondolok igen hátborzongató amiket leírnak benn.

Nekem is az a véleményem, hogy szegény Táncos ugyanúgy áldozat volt, mint a szerencsétlen lány.

2013. febr. 18. 21:25
 10/18 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem az összes, Magyarországon emberölésért elítélt ember csak bűnbak volt... :)
2013. febr. 19. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!