Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök istenek? Sosem...

A rendőrök istenek? Sosem tévedhetnek és nem lehet köztük rossz ember?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 10:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A rendőrök között is rengeteg ro*adék van, nagyon nagy részüket simmán le lehet fizetni, csak legyen elég pénzed, ne is beszélve azokról a rendőrökről akik a mafia kezében vannak... A szegény embereket csesztetik folyton, de a gazdag úgyse kerül börtönbe, a cigányoktól meg egyenesen félnek. A.C.A.B.
2009. szept. 8. 00:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Értelemszerűen nem, ezért is vannak sokkal keményebben ellenőrizve és számonkérve, mint a civilek.

De intézkedés közben NEM a te hatásköröd megítélni, hogy éppen igaza van-e, vagy sem. Ő a rendőr, tehát neked pofa be, és csinálod, amit mond, ha nem, akkor jogosan alkalmazhat erőszakot is.

Gondolom erről szólt volna a kérdés.

2009. szept. 8. 16:30
 13/17 anonim ***** válasza:
ajajajajj, ahogy valaki 1x mondta, akinek elge lett és ott hagyta őket, "rosszabbak, mint a nem rendőrök", szal dehogynincs, ill. tulképpen nagyrészt azokból áll. Nézz körbe, a korrupció nem csak létezik, hanem az határozza meg tulképpen a működésüket, aztán ismerek olyan alkeszt mint a huzat, meg úg ynagy általánosságban tudod eg ykicsit el is száll velük a ló, mert azt hiszik ők itt a sheriff szerepét játsszák, na meg eleve kell egy bizonyos "löket", hogy valaki ezt a "pályát" válassza, egy adag kisebbrendűségi komplexus, stb, elfojott agresszió, a mások feletti ingyen hatalom utáni vágy különböző lelki sérülésekből eredően és sorolhatnánk. Én arra lennék kíváncsi, ha valóban végeznének pszichológiai felméréseket, vajon hány menne át rajta, mert sztem nagyjából egy sem. Tudom, tudom van persze most is, kifejezetten nekik összeállítva, de én most nem manipulált, olyan tesztekről beszélek, amelyeket egy átlagemberrel is megcsináltatnak. Sztem pár skála az egekbe szökdösne. De hát nézd, az erőszakszervezetekbe mindig ősszecsődülnek az ilyen emberek, másrészt normális ember meg ugyan nem megy el ilyen helyre "dolgozni", szóval nehéz kérdés.
2009. szept. 11. 05:31
 14/17 anonim válasza:
Én rendőrnek tanulok 16F
2009. okt. 25. 19:47
 15/17 anonim ***** válasza:
És van ott egy hangutánzó néger fickó? :)
2009. okt. 25. 22:40
 16/17 anonim válasza:
nem félnek a cigánytól nem baszogatják a szegényt ez marhaság!
2009. nov. 9. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Nézd, amikro eleve egy pozitívum, ha agresszív személyiség vagy és ha szeretsz másokat terrorizálni .... el lehet gondolkodni.

Egyébként meg elárulom neked, egyik ismerősöm volt a rendőrségnbél szakértő, az ő szavaival élve: "még rosszabbak mint a nem rendőrök" ....hadd ne mondjak példákat, ez itt még nálunk sajnos a múlt maradványa, hogy nagyjából bármit megtehetnek és meg is tesznek, hát majd pár évtized múlva talán nálunk is változik ez a helyzet, ha már állítólag jogállam vagyunk. Egyelőre ezt nem nagyon érzékelni.

Éltem a "nagy nyugaton" sokat, tudnék érdekes párhuzamokat mesélni neked a magyar és a másik rendőrség mentalitása, az ott dolgozó emberek között levő szakadékról, de ez nálunk még tabu is félig, meg hiába mesélek :) attól nem lesz jobb sajnos. Mindenhol vannak visszaélések, csak tudod a mértéke em mindegy ...

2009. nov. 10. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!