A rendőrök istenek? Sosem tévedhetnek és nem lehet köztük rossz ember?
Én meg egyetértek az első válaszadóval és a másodikkal is .
Le lehet pontozni.
Nem.
Mellesleg ha értelmes választ szeretnél, ahhoz értelmes kérdést kell feltenni. Ha kommentben le tudod írni, hogy mit szeretnél, akkor ez a kérdésben miért nem ment?
Először én is felháborodtam a kérdésen, de azért a komment alapján bízom benne, hogy értelemes meg lehet veled vitatni a dolgot.
De engedd meg, hogy a kérdésedre kérdéssel válaszoljak. Az adóellenőrök istenek? Ők sosem tévednek? Dehogynem. Így nincs tévedhetetlen rendőr sem. Csupán azért hoztam fel az adóellenőröket, mert ők úgyszint nem kedvelt emberek ebben az országban és úgyszint törvényeket kell betartatniuk és első kézből tudom, hogy náluk sokkal több a piszkos kezű ember, mint a rendőrségen.
És kinek, mit jelent, az, hogy rossz? Azért nem rossz, mert betartatja az amúgy itt-ott sántító és néha bizony polgárpukkasztó törvényeket. Azért viszont igen, ha a munkaidejét nem a törvények betartatására fordítja.
Sajnos vannak rendőri túlkapások (szerencsére a bizonyos 3 évvel ezelőtti balhé után egyre kevesebb) és ezt kellene visszaszorítani valahogy. És ahogy előttem is írták, a rendőrök is csak emberek, csak az a baj, hogy túl nagy nyilvánosságot kapnak. Annak a rendőrnek is lehet rossz napja, mint bárki másnak, lehet az ember morcosabb és mogorvább, pláne, ha sokkal több órát kell dolgoznia, mint a megengedett és még ki sem fizetik. Ugyan ki ne lenne morcos ilyenért. És csúnya emberi tulajdonság, amitől kevés ember mentes, hogy ilyenkor másokon vezeti a feszültséget.
Azt hittem,valami konkrét ügy kapcsán kérdezed.Így önmagában tényleg hülye kérdés,ami hülye válaszokat szül.
Amúgy a rendőrök nem tökéletesek,valamint a kőfaragók és a balett-táncosok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!