A kereskedelmi adók miért csak a rossz híreket tudják közölni? Eddig sajnos 2500at lakolttak ki:SS Rádióba hallottam, hogy ebből 1000 ember visszatérhetett a lakásába.
én már az egész eső témát unom. ez megy minden híradóban, az egész híradónak legalább a 2/3-a erre megy el.
Mindennap ugyanazt elmondják, baromira unom.
Mielött megvádolnátok, nekünk is elázott a pince, és elöntötte a víz az udvarunkat.
"én már az egész eső témát unom. ez megy minden híradóban, az egész híradónak legalább a 2/3-a erre megy el. "
Sajnálom komolyan:S De nyugi minden rendben lesz a biztosítónak úgy is kell fizetnie,Ebből ha jól tudom pár éve volt is gondjuk,hogy az árvíznél akkor sem akartak fizetni.Most muszáj lesz nekik... Amit meg másoltam az igézetet,amit írtál.hát Igen csak szánalmas:)Vasárnap este óta ugyan azt mondják.Már én is unom.
Végülis egy csatornának is pénzre van szüksége, tehát azoknak az érdekeit képviseli, akik pénzzel rendelkeznek, és biztosítják a működésüket.
Úgy néz ki, hogy nekik ez az érdekük...
Jellemző hogy szinte csak a rosszról mesélnek.
Lehetne több szó sikeres magyar kutatókról, és régészeti feltárásokról, ami talán segítene a nemzettudat erősítésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!