Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan lehetek rendőr?

Hogyan lehetek rendőr?

Figyelt kérdés
Sima utcai, nem valami tiszti vagy ilyesmi. Mi ennek a menete?
2013. jan. 5. 10:37
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
És, ha teszem fel jelentkezek a 2 éves képzésre van előrelépési lehetőség? Értem, itt, hogy kerülhetek tiszti állományba-e, irodai munkát kapok vagy sem, stb.
2013. jan. 8. 22:56
 32/39 anonim ***** válasza:

Tanulnod kell 2 éven keresztül padban+tesi órák+egyéb kinti avagy benti gyakorlatok.Spontán szakközépiskola.

Február 15.-éig lehet még jelentkezni, nem tudom hogy jelentkezzek-e...de 20% hogy jelentkezek, 80% hogy nem.

2013. jan. 8. 23:22
 33/39 anonim ***** válasza:

Pályakezdőként nem sok esélyed van arra, hogy válogass, hacsak nincs valami csókod. Az irodai munkáról letehetsz, de nem kizárt, hogy az idő múlásával felkínálnak egyet. Én is azt mondom, illetve a parancsnokok is azon a véleményen vannak, hogy pár évet el kell tölteni az utcán, hogy fogalmad legyen egyáltalán az intézkedésekről.

@karika: Fizikailag valóban fejlettebbnek kell lenned, de rendfokozatra tekintet nélkül biztos vagyok benne, hogy a készenlétisek 75%-át lepipálom tudásban. Voltam határőr, a Schengen kódex volt a bibliám, közrend, közlekedés pedig napi rutin. Aki rendezvényekre jár, meg kiszór pár bírságot, az az évek során könnyen lebutul.

Csapatszolgálatra jártam/ok én is, tehát ott nekem pl nem tudnak újat mondani, ők viszont meg lennének lőve néha szerintem.

2013. jan. 9. 07:26
 34/39 anonim ***** válasza:
2 év után is van előrelépési lehetőség, de ez függ a leendő elöljáródtól is. 3 évet le kell dolgozni és utána mehetsz levelező képzésre tiszti iskolába. Irodai munkát nem valószínű, hogy kapsz hacsak nem bűnügyi osztályra mész vagy igrendre. Komolyabb "irodai" munka a tiszti beosztásnál kezdődik.
2013. jan. 9. 16:18
 35/39 anonim ***** válasza:

"Én is azt mondom, illetve a parancsnokok is azon a véleményen vannak, hogy pár évet el kell tölteni az utcán, hogy fogalmad legyen egyáltalán az intézkedésekről."

Igazad van, hosszú még az élet.Ha még 2 évig semmi értelme nem lesz a normál munkáknak, és törekvéseknek, akkor tuti hogy megyek rendőrnek.annyit biztosra tudok,és ez nem egó hanem önbizalom és optimizmus hogy sikerülne, de tényleg meg kell gondolni, ki mit vállal.

2013. jan. 10. 16:22
 36/39 Wark150 válasza:

Üdv!

Nekem olyan kérdésem lenne hogy "minimális beszéd hibával" nem velem született baj miatt lehetek rendőr ?

2013. szept. 28. 11:05
 37/39 anonim ***** válasza:
persze! tudnék én neked nem csak minimális hibával is rendőrt mutatni, ez nem probléma.
2013. szept. 28. 21:12
 38/39 anonim ***** válasza:
Fúj de utálom azokat az embereket akik azért mennek rendőrnek mert ott lesz fizu,tutod mit ba zd meg azt a kibas szott fizetésedet! Persze aki tényleg rendőr akar lenni az meg nem lehetek így van ez...
2013. dec. 22. 13:21
 39/39 anonim válasza:
62%

Kedves első!

Szopd ki a faszomat. Gyerekes a felfogásod.

Köszönöm, puszi.

Szia.

2014. ápr. 3. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!