Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan lehetek börtönőrből...

Hogyan lehetek börtönőrből rendőr?

Figyelt kérdés

2012. okt. 28. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
jelentkezel a legközelebbi rendőrségen, és fel is vesznek. Én fegyveres biztonsági őr voltam és engem is átvettek mindenféle képzés nélkül.
2012. okt. 28. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
1.!! én is átszeretnék menni rendőrnek. Annyi mindent hallani a fizetésről, most komolyan mennyi a pénz?!
2012. okt. 28. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
A fizurol annyit tudok hogy míg a bortonbe munkaviszony nélkül 78.000 az alap,legalább 30 napos munkaviszonnyal 98.000,addig a rendőrségnél a kezdo keres 120.000 ft-ot.plusz ugyanazok a juttatasok mindkettőnél.
2012. okt. 29. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
oké köszi, lehet belevágok én is, még nem biztos
2012. nov. 3. 20:20
 5/7 anonim válasza:
komolyan egy sima biztiőrből minden képzés nélkül mehet rendőrnek valaki????
2012. nov. 27. 17:26
 6/7 sni ***** válasza:
Igen, mehet, utána biztosítanak neki időt az iskola elvégzésére, nálunk legalábbis így volt, ha nem, akkor kapus szolgálat!
2013. febr. 17. 12:52
 7/7 Tomcsika007 válasza:
biztonsági őrből rendőr? és a tiszthelyettesi képzés smafu? akkor sokan miért húznak ott le 2 évet? a rendőrségnél a kapuőr azok fbő-sök vagyonőrivel de nem rendőr! ha ilyen egyszerű akkor sokan átmennének mint én is...
2013. márc. 30. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!