Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a rendőrök még a gárdisták gyerekeit is igazoltatták?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=jDJzJaMCUvc&eurl=http%3A%2F%2..

Most őszintén, mit ártott az a szerencsétlen gyerek? Azért, mert a szüleivel van, már bűnözőként kell kezelni?

2009. aug. 26. 12:41
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
utolsó: tudom,hogy ezen az oldalon ritka az ilyesmi, de felnyitottad a szemem,és elismerem,hogy igazad van...elnézést kérek,hogy elvakult voltam, a gyerek tényleg nem való a rendőrpalota elé...köszönöm,hogy értelmes választ írtál és észérvekkel támasztottad alá...
2009. aug. 31. 22:25
 42/48 anonim ***** válasza:
Ez tényleg meglepett és nagyon becsülendő. Mint mondtam részben értem a felháborodásod, mert a bűnöző cigányokkal megtömött fekete Audit már nem igazoltatná így a kedves rendőrnéni. Pedig elvileg ahhoz is joga van, és sokkal gyanúsabb mint pár gyerek. Akárki akármit mond a rendőrök részről csak szívatás volt (mármint a fiatalok igazoltatása). Az persze a másik, hogy a JOBBIK és a Gárda (inkább a Gárda) is hibázott, de ezt már írtam. Ami feldühített az egészben azaz, hogy elég egy ilyen hibát elkövetni, és a "kulturált" embereket egyéből rá harapnak, mint hiénák a döglött vadra. Egy szervezeti tag elég, ha felvesz egy sálat már náci, de az nem számít, hogy milyen szutykok mennek a TV-ben (Maunika-sóó), illetve, hogy egyes hibbant melegek mit csinálnak egy-egy felvonuláson (ezzel a normális homoszexuálisokat égetve), továbbá azt sem láttam, hogy felhozta volna valaki, hogy a roma barátaink mostanság önkéntes rendőrséget "üzemeltetnek". Ez talán nem baj? Úgy beszélnek az egészről mintha Isten tudja milyen nagy veszélyt jelentene országunkra a Gárda, közben az igazi veszélyről meg nem vesznek tudomást (szándékosan/félrevezetik őket).
2009. aug. 31. 23:34
 43/48 anonim ***** válasza:
57%

Gárdistának csak 18 éven felüli személyt avatnak fel. 18 év alattiak kadétok lehetnek.

Nem csak 14 éves kortól van személyi igazolványa egy gyereknek. Lehet hogy az ovis jelét írták fel.

Egyébként szánalmas a próbálkozás a rendőrök részéről. Nem baj, már kevesebb, mint 1 évet kell kibírni.

Ébred már az oroszlán.

2009. szept. 1. 13:56
 44/48 anonim ***** válasza:

16:59essel egyet értek és azzal is aki azt írta, hogy inkább azzal foglalkoznának a rendőrök, hogy megvédjék a kisebb településeken lévő embereket...

Én támogatom a Jobbik-ot mert tényleg ők az egyetlenek, akik tenni akarnak valamit, hogy megvédjenek bennünket, akármennyire is nem tetszik ez sok embernek.

2009. szept. 1. 15:17
 45/48 anonim ***** válasza:
A 23:34es nagyon jól írt. :)
2009. szept. 1. 15:19
 46/48 anonim ***** válasza:
És ha a Jobbik győz ,utána az MÖSZÖPÖ gyűlésein fognak igazoltatni?
2009. szept. 7. 19:59
 47/48 anonim válasza:
SÜNSÜNSÜN!
2009. nov. 3. 23:01
 48/48 anonim válasza:
Kéne egy magyar keresztény KKK ami eltakarítja a zsivány mocskot
2012. ápr. 1. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!