Mit gondoltok arról, hogy a rendőrök még a gárdisták
gyerekeit is igazoltatták?
Azért érdekes,hogy működik a média agymosása a gárda rossz,fasiszta ,rasszista neonáci.Pedig rajtuk kívül nincs aki képviselje a magyarok érdekeit.A gárda tagjai még nem követtek el bűncselekményeket ellenben azokkal akik a legjobban támadják őket....Ha a rendőrségünk nem csak a gárdára fordítaná minden figyelmét akkor talán jobb lenne a közbiztonság.Míg minden országban támogatják a nemzeti gárdákat itt csirájában akarják elfojtani.Ugyan kinek az érdeke kedves politikusaink?Tán nem a jobbik ígérte az eddigi politikai tevékenykedés kivizsgálását és felelőségre vonást?
2009. aug. 26. 13:18
12/48 A kérdező kommentje:
hogy te mekkora IQ-vadász vagy :D egy Árpád-sávos kendő még nem gárdista egyenruha... és még te hívsz másokat taplónak...egyáltalán tudod, mit jelent ez a kifejezés, vagy csak hallottad valahol és megtetszett? mondjuk illik hozzád ;)
most nem azért, de az a rendőrpalota a háttérben, az meg nem Szentendrén van. akkor meg hogyan jön ide a családi nap?????
2009. aug. 26. 13:18
14/48 A kérdező kommentje:
13:18: úgy, hogy az egyik válaszoló megkérdezte, hogy miért vittek Szentendrére gyerekeket...én sem értem, hogy az hogy jön ide, de válaszoltam rá
Jó lenne már végre kormányt váltani. Miért nem nyomul be 10.000 ember a parlamentbe és fejezi le a sok genya politikusté s veszi át a hatalmat? ennél minden jobb lenne már ami itt megy.
2009. aug. 26. 13:28
16/48 A kérdező kommentje:
utolsó...szerinted ilyet meg lehetne tenni? bizonyára a külsős hatalmak beavatkoznának egy ilyen esetben...vagy nem?
Nekem ne a gárda képviselje az én magyar értékeimet ha lehet. Nagyon megköszönném, ha csak a saját ügyeikben intézkednének.
Te meg kérdező, ha egy ilyen kérdést felteszel, számíts arra is hogy szólás szabadság van és nem mindeki gárda szimpatizáns, és nem mindenki neked tetsző véleményeket fog írni. Ha ezt enm tudod elfogadni, akkor gárdista haverjaid körében intézz ilyen kérdést, és akkor egységes egyetértésre számíthatsz.
nem mindenkinek tetszik a gárda létezése, és erre nem az a megoldás hogy ránk erőszakoljátok, hogy de ez miért jó, hanem elfogadjátok hogy van ilyen is.
Nem pedig mindenkit lezsidózni meg lecigányozni, meg kevésbé magyarnak tekinteni, meg hülyének nézni emiatt.
2009. aug. 26. 13:35
Elmentek ti a picsbe, én baromira támadom a gárdát mer tnekem nem szimpi, sokszor kifejezettem miéprt most nem fogom. Ettől én még nem vagyok bünöző metrt én vagyok azok között akik a legjobban támadják. 12 órákat húzok le egészségügyben bakker, kidolgozom a belem és te egy senkiházi szarfa.sz egybevonsz bünözőkkel mert ellenezni merem a gárdát?
Na ezért vagytok ti támadva!!!!!!!! ( nem a kérdezőnek szólt )
2009. aug. 26. 13:39
19/48 A kérdező kommentje:
én senkit nem cigányoztam, vagy zsidóztam, inkább engem taplóztak le egybőr, és uram bocsá, vissza mertem vágni... nem az a problémám, hogy a gárdát szidják, tudom, hogy vannak ilyenek, de az én kérdésem nem az volt, hogy mit gonolsz a gárdáról... ha valaki válaszol, tanuljon meg előbb olvasni és értelmezni egy kérdést! azt kérdeztem, mi a véleményük a gyerekekkel szembeni rendőri intézkedésről....már harmadjára fogalmazom át a gyengébb idegzetűek kedvéért....
Lehet más nézeteket vallani nincs gond vele :) Ha neked megfelel a mai politika és közbiztonság akkor legyen!Nekem nem!Más pártoktól nem hallottam semmi konkrét dolgot mit szándékozik tenni és ugyanazok az arcok 20 év alatt bizonyították,hogy alkalmatlanok.
2009. aug. 26. 13:40
Kapcsolódó kérdések: