Mit gondoltok arról, hogy a rendőrök még a gárdisták gyerekeit is igazoltatták?
http://www.youtube.com/watch?v=jDJzJaMCUvc&eurl=http%3A%2F%2..
Most őszintén, mit ártott az a szerencsétlen gyerek? Azért, mert a szüleivel van, már bűnözőként kell kezelni?
Nekem nem felel meg a politika és a közbiztonság sem, de a gárda sem lenne jobb! Sőt...
A kérdezőnek meg azt mondanám hogy ha ide belinkel egy videót amin kisgyerekeket avatnak, és lehülyézel mást amiért ezt mondja.....szóval tényleg vagy nézd meg mielött belinkeled, vagy esetleg kérj elnézést attól, akit letaplóztál emiatt.
És rajtam senki nem ítélkezzen, ismétlem és vonjon egy kalap alá a roma és nem roma meg zsidó és nem zsidó szemét aljas bünőzökkel egy kalap alá, mert ellenzem!
13:46: először is: én nem taplóztam le senkit, olvass vissza! én csak annyit mondtam a taplóval dobálózó válaszolónak, hogy illik hozzá a kifejezés, és ő sem kért bocsánatot tőlem, nekem miért kellene?
másodszor: ezen a videón egyetlen gárdistát sem avatnak, nemhogy gyerekeket! itt pusztán annyi történik, hogy a rendőri palota előtt várakoznak Vonára gárdisták és jobbikosok, és amit néhányan gárdista egyenruhának vélnek a gyerekeken, az pusztán egy árpádsávos kendő a nyakukban, amit már a gárda előtt is viseltek hungaristák!
kérdező 13:32:
Megtenni meg lehetne. Nem hiszem, hogy beavatkozna külsős egy pucs-ba, hatalomátvételbe, stb.
Igazából az embereknek joga van eldönteni, hogy kik legyenek a vezetők. Jelenleg nem sok döntés van a kezünkben. Oké, a vérengzés kicsit erős lenne oké, de ha többezer több10ezer ember összefogna és együttesen cselekednének, akkor meg lehetne csinálni.
De ehhez tényleg nagy összetartás kéne.
Össze kéne szervezni a civileket, a rendőröket, mivel kellemetlen dolog lenne összecsapni velük. A legtöbb rendőr ugyanazon az állásponton van mint mi, hogy a kormány sz*r. Csak félnek. Ők is. Mindenki fél. Fél a börtöntől, a munkahelye elvesztésétől(rendőrök pl), stb.
Ha mindenki együttesen cselekedne, akkor nem lehetne utána számonkérni. Mindenesetre itt nem fog semmi változni amíg ez nem történik meg. A naagy politikusokat nem érdekli mi történik velünk.
Mi pedig sokan csak azt a kiutat látjuk, hogy kiutazunk külföldre hátrahagyva a magyarságunkat. Miért? Azért mert a leendő családunkat nem akarjuk kitenni az itteni szennynek meg annak, hogy a kormány viszályt szít a cigányokkal. Szerintem élvezik is, hogy kicseszhentek velünk.
Ez így nagyon rossz.
Nem azt mondom, hogy a gárda az isten. Tudtommal nem követtek még el semmi rosszat, nem úgy mint sokan mások akiket dédelgetni kell. Én azt becsülöm bennük iszonyúan, hogy feloszlatták őket, de ennek ellenére újralakítják, magyaről lázadnak. Lázadni kell, hogy szabadok lehessünk.
Talán ha mások is látják, hogy bizony nem olyan erős a kormány, hogy elhallgattasson 100 vagy 1000 embert, akkor talán észheztérnek.
Persze ehhez kellene pár tehetséges lázadó vezető, aki összefogja a népet.
és a 12 éves gyerek magától dönti el hogy ő hungarista? mikor még azt sem tudják milyen iskolába menjenek majd?
vagy apuka és anyuka példáját látva, vagy apuka húzta a nyakára? Na erről van itt szó!!!!
A barátnődet pontosan azért támadják, amiért minket nem gárdistákat a gárdista kis...-ok. Ezért nem kell ide a gárda, mert magyar és magyar közt is viszályt szül a nézeteivel! eddig legalább a magyarok nem voltak egymás ellenségei. És most mi lesz? Aki nem gárdista az hazaáruló bünőző? aki pedig az az meg náci? kellett ez? kellet ezért ennyit erőszakoskodni a gárdásoknak?
az igazoltatás egyáltalán nem azt jelenti, hogy bűnöző! sem a gyerek sem a felnőtt. több okból lehet szükséges, jelen esetben csak a személyi azonosság megállapítása volt a cél, gondolom ha valamiféle rendbontás, garázdaság, bármi történik, akkor ezzel is megkönnyítve a saját munkájukat tudjanak merre elindulni!
mégegyszer kihangsúlyozom, nem azért igazoltatják itt az embereket, mert bcs gyanuja felmerült... téged sem azért igazoltatnak egy ált. közúti ellenőrzésen, mert azt feltételezik h loptad a kocsid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!