Mit gondoltok arról, hogy a rendőrök még a gárdisták gyerekeit is igazoltatták?
http://www.youtube.com/watch?v=jDJzJaMCUvc&eurl=http%3A%2F%2..
Most őszintén, mit ártott az a szerencsétlen gyerek? Azért, mert a szüleivel van, már bűnözőként kell kezelni?
Sok kisebb és pár nagypbb vezető kellene. Össze kell szedni az embereket kis csoportokban(most elvi alapon mondom nem úgy, hogy akkor ott van 10 kis csoport a moszkva téren).
szóval kellenek a kisebb csoportok, azokat azért könnyebb összeszedni-összefogni. És utána a csoportokat egyesíteni, stb. Meg lehetne csinálni itt is, csak épp ninyenek lázadó vezetőjelöltek.
Ide olyan emberek kellenének akik az életüket is odaadnák a hazájukért. Így mi akik tanultabbak, inkább sokszor a könnyebbik utat választjuk. szerintem előbb-utóbb kimegyek én is külföldre, ahol nem kell félnem a villamoson attól, hogy egy cigánycsorda nekemront.
lehet, hogy a 12 éves gyerek még nem tudja ezt eldönteni, de általában addig, amíg gyerek, a szüleit követi! ugyanez van a vallásokkal is pl. meg majdnem mindennel...sőt, még 18 évesen is arra szavaztam a politikában, amire a szüleim, mert még mindig őket követtem...most jutottam el oda, hogy saját döntéseim és véleményem van a politikáról (amugy én vagyok a lány :) )
Szóval a lényeg, hogy az a gyerek, amelyik egy bizonyos politikai beállítottságú családban nevelkedik, olyan lesz addig, amíg ő maga másképp nem dönt...de épp ezért kellett volna békénhagyni a rendőröknek! mert az a gyerek még nem tehet semmiről...na meg mi értelme van...talán előállítják őt is, ha történik valami? max a szüleit!
Persze hogy nem állítanak elő egy 12 éves gyereket, de ez nem is erről szólt. Mint ahogy egy elöttem szóló is mondta, nem azért igazoltatnak az úton sem mert azt hiszik loptad a kocsit.
Én benne lennék egy forradalomban, azt nem garantálom hogy meghalnék a hazamért, de megtenném amit meg kell tenni, nem pedig otthonról dühöngök, hogy mit tesznek ezek a szemetek velünk!!! De ezt nem gárdistaként tenném meg.
ma 13:39
Senki sem fogott pisztolyt a fejedhez, hogy az egészségügyben dolgozz.
Bevallom őszintén, amikor elolvasta a kérdésre kapott válaszokat, rettenetesen elszörnyedtem. Az emberek fejében a sötétség hatalmas méreteket ölt. Először is a videóval kapcsolatban:
EZ NEM CSALÁDI NAP ÉS NEM GÁRDA AVATÁS EMBEREK!!!! Angolul: "Nevetséges váddal, három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható büntetőügy gyanúsítottjaként hallgatták ki Vona Gábort a szombati rendezvény kapcsán. "
Elolvastátok? Magyarul: A meghallgatásról kijövő Gabit várták a "szimpatizánsok" (múlt hét hétfőn).
Most a kérdezőknek: Bármennyire is fel vagy háborodva (részben érhető), de a rendőr igazoltathatja agyereket, és a "kedves" válaszolóknak abban igaza van, hogy egy gyereknek SEMMI KERESNIVALÓJA nincs ott. Ez nem rendezvény, nem családi nap, nem avatás. 6-12 éves gyerek ne politizáljon, és légyszíves te sem tegyél fel ilyen kérdést ha "fingod sincs az egészről". Most f@szán beégetetted mind a JOBBIK-ot és a Gárdát is.
A válaszolóknak:
Azt hiszem az első három válaszoló is elbújhat ezek után.
12:56: oké gyűjtsd be őket nyugodtan, DE AKKOR A BŰNÖZŐ CIGÁNYOKAT, ZSIDÓKAT, és végül a maradék (3-6%) magyart is JÓ?
13:35: Persze, nincs azzal semmi baj, hogy más a véleményed, az már nagyon baj, hogy általában a Gárdát alaptalan, és jogtalan vádak érik. Szerintem te sem tudnád megmagyarázni, hogy miért is utálod. -> 13:40-esnél a pont.
13:46(13:35): A kérdezőt taplózták le először, másodszor akkor te is ítélkezz mások felett!
13:58: "Aki nem gárdista az hazaáruló bünőző?" -> ezt te melyik mesekönyvben olvastad? Sajnos az már inkább igaz, hogy aki Gárdista az náci...
Azt hiszem nagyjából CSAK ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!