Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehet valaki rendőr attól,...

Lehet valaki rendőr attól, hogy nyíltan vállalja, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés

2012. dec. 17. 20:01
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
20%

Rég nem arról szól a téma, mint amire a kérdés irányult.

Menjetek legyetek szívesek a szerelem, szex témához, és ott fejtsétek ki a véleményetek. Én csak rendőrségi témákhoz szoktam hozzászólni, mert ahhoz értek, és egyáltalán nem vagyok kíváncsi a szexuális beállítottságotokra.

A pszichológus az elbeszélgetés alkalmával rá fog jönni, illetve a tesztek kitöltésével, hogy mennyire alkalmas a természete rá, de aki az apró jelét mutatja (divatos haj, érdekes mozgás, edzetlen test) a homoszexualitásnak, azt nem fogja alkalmasnak találni, ebben biztos vagyok.

Aki nyíltan vállalja, az ne menjen rendőrnek, mert igenis ez egy aberráció. Az alapértelemben vett házasság, család alatt férfi és nő kapcsolatot értjük, akik később gyermeket nemzenek, és felnevelik. Mondom a pszichológus ezt a fajta agyi/érzelmi aberrációt ki fogja szűrni, lehet, hogy nem mondja ki, hogy meleg vagy, de a jellemeden látszik, hogy nem normális családi életet élsz.

Annyi sok jó szakma van még a világon...

Nem érdekel, hogy homofóbnak, vagy akármi másnak neveztek, ez rendőrség témájú topic, nem vagyunk kíváncsiak erre, még ha felpontozzátok egymást, akkor sem.

Boldog karácsonyt mindenkinek.

2012. dec. 25. 19:18
 42/54 anonim ***** válasza:
5%

Én is követelném ha lehetne, hogy az én adómból se támogassanak egy munkanélkülit, vagy büntetett előéletű embert.

Te viszont nem csak aberrált vagy, hanem egy féreg, ha másnak a halálát kívánod. Tudod én ismeretlenül is vallásra, nemre, nemi hovatartozásra, nemzetiségre tekintet nélkül az életem árán is segítek, ez kettőnk között a különbség! Meg az, hogy én nem megyek a szerelem szex topicba kinyilvánítani a heteroszexuális mivoltomat...

2012. dec. 25. 19:34
 43/54 anonim ***** válasza:
5%

Tudod az én családomban minden családtagom végig dolgozta az életét, sokan az egészségügyben dolgoznak/tak. Többünknek több állása van, és nem tudsz olyan családtagomat mutatni, aki valaha bűncselekményt elkövetett volna.

Hol halnék én éhen, ha te nem adóznál? Kétlem, hogy egyáltalán tudod-e mi az a munka.

Én sosem bántanék senkit, és nem is bántottam, akkor nem lennék büntetlen előéletű.

2012. dec. 25. 19:41
 44/54 anonim ***** válasza:
85%
egyszerűen megdöbbentő, hogy a melegektől már a munkához való jogot is el akarják venni.
2012. dec. 25. 19:46
 45/54 anonim ***** válasza:
12%

"te magad ismerted el, hogy ha egy rendőrről kiderülne, hogy meleg, ti elüldöznétek a munkájából."

Olvasd el légyél szíves még egyszer azt a kommentemet.

"Ráadásul ismerem a fajtátokat. Undorítóan viselkedtek és visszaéltek a hatalmatokkal."

Én mikor éltem vissza a hatalmammal? Ha a rendőr egy faj szerinted, akkor rasszista vagy, azt pedig büntetik, a hamis vádat is.

"Gondolom az egészségügyben dolgozó rokonod is szelektált."

Nagymamám nyugdíjas kora után is körzeti védőnő volt, isten nyugasztalja. Illetve édesanyám is még benne dolgozik, nem 1 képesítéssel. Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkinek a halálát kívánod, és szelektáltnak nevezd a családom? Neked is be kellene tartanod a szocializált viselkedést, és a törvényeket, mint ahogy mindenki másnak, az etikáról nem is beszélek.

"A b.uzi hagy haljon csak meg..."

Én ilyet sohasem mondtam, és sohasem kívántam. Csak azt mondom, hogy ne legyen rendőr, mert atrocitások fogják érni (ha felveszik) a kollégái, és az állampolgárok részéről is.

2012. dec. 25. 19:56
 46/54 anonim ***** válasza:
86%

"Csak azt mondom, hogy ne legyen rendőr, mert atrocitások fogják érni (ha felveszik) a kollégái, és az állampolgárok részéről is."

mégis hogyan derülne egy állampolgár számára, hogy az intézkedő rendőrnek mik a preferenciái??

2012. dec. 25. 20:05
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
Ennek ellenére nem egy meleg rendőrről hallottam, pszichológiai teszt ide vagy oda. Egyébként a pszichológusok 99%-a betartja a tudományos konszenzust, hogy ez nem betegség, ehhez jön az ország azon törvénye, hogy senkit sem lehet orientáció és nemi identitás alapján diszkriminálni. (Ez még mi vállalatunk szabályzatában is benne van, kétlem hogy a rendőrségnek nincsen erre valamilyen belső szabályzata, ami tiltja a diszkriminációt). Innentől kezdve menjen csak minél több meleg rendőrnek, legalább a homofób rendőrök is megszokják. Amúgy most is tucatnyi ha nem több meleg rendőr teljesít szolgálatot ezt jobb ha tudatosítod magadban, mert lehet a folyosón/utcán/ stb. helyen szembe jövő kollégád is az.
2012. dec. 25. 21:41
 48/54 anonim ***** válasza:
83%
A rendőrök azt mondják, hogy a melegek ne menjenek rendőrnek, az orvosok meg azt, hogy oda se menjenek, tanárok se legyenek stb. Mégis hova menjen egy homoszexuális ember? A híd alá? Mi az már, hogy nem hagyják az embert dolgozni? Haljon éhen?
2012. dec. 26. 14:34
 49/54 anonim ***** válasza:
5%
A homoszexuális ember elferdült,beteg,aberrált,és perverz.Szerintem lehet rendőr.
2012. dec. 28. 12:02
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek meleg rendőrt:D

És nem egy sztorit mesélte,hogy a heteroszexuális kollégái miket csinálnak munka alatt:)

Jaj még,hogy a heterók nem beszélnek egymás közt a szexuális szokásaikról:D

Hát persze.Amikor reggel találkoznak nem azzal kezdik,hogy jó reggelt,hanem,hogy milyen volt az éjszaka és nem irodalmi nyelven:)

2013. okt. 11. 05:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!