Lehet valaki rendőr attól, hogy nyíltan vállalja, hogy homoszexuális?
Persze, lehet. Megkapja a papírjait és a végzettséget, de a rendőrtársai nem fogják férfiként kezelni, de nőként sem. Jobban elfogadnak egy női rendőrt, szó szerint tökéletesen elfogadnak, de egy buzeránst biztosan nem!
Értem én, hogy régen agörögök közt is volt meleg katona, és előfordult a spártaiak közt is, de akkoriban a szex nem volt a közösség számára ennyire kinyilvánítva hanem magánügy volt és úgy is kezelték. A szexualitás nem volt fő szempont az életükben, és nem vonultak fel mint a mostanában a homárok szoktak, és nem is viselkedtek homárként, hanem férfiként és katonaként tették a dolgukat. Mostanában melegeknek ez nem nagyon megy, mostanában a buzeránsok gusztustalanul viselkednek.
Én nem ajánlanám a rendőr szakmát egy buzeránsnak sem! Az ő érdekében nem!
23, nos igen a gyűlőlet benned van, és nem a rendőrökben akik nem akarnak melegeket fogadni maguk közé. Nem azokról a melegekről beszélek akik melegek, és egyszerűen nem viszik a munkahelyükre a szexualitásukat, mert azokkal nincs baj, nyilván vannak is ilyenek, Azokkal a melegekkel van a baj, akik ezt közlik, nyilvánosságra hozzák, és melegkérdést csinálnak belőle!
Ha én rendőr lenék, és egy társam előhozakodna a szexualitásával és meleg lenne, én is elenszenves kennék vele, mert a munkatársam szexualitás nem érdekel, ne ossa meg velem, végezze a dolgát, és ne keverje a magánéletét a munkába, pláne ne egy ilyen férfias munkakörnyezetben!
Nem való a buzeráns viselkedés sem a rendőrség sem a katonaság kötelékeibe, nem kell bomlasztani a ezeket a dolgokat ilyen beteges viselekedéssel és magatartással.
23:44
Attól még, hogy nőket dugsz még nem leszel férfi.
Anderson Cooper a CNN riportere nyíltan meleg, a világ legveszélyesebb helyeiről tudósít. Most is Gázában volt. Ő férfi. Te egy nulla vagy.
02:20
annak sok "selejtnek" sokat köszönhet az emberiség, míg téged el fognak felejteni, hiszen nem csinálsz semmit.
29 : te mit csinálsz? gyűlölködsz!
30: te sem!
24-es
Ha annyira nem akarod, hogy a melegek a szexualitásukat a munkahelyre vigyék akkor te/ti homofób heterók mi a jó édes fenét érdeklődtök barátnőről, feleségről stb. Ja és ha megmondom hogy egyedül élek (pedig van párom több éve), hogy ne borzoljam a homofóbok lelki világát, akkor mi a jó édes fenének akartok lányokkal összehozni. Már ott tartunk, hogy titkolni se hagytok békén minket.
Majd ha ti nem beszéltek a munkahelyen nőkről/barátnőről/feleségről, akkor meg lesz oldva az egész probléma. Már eleve az sértő, hogy alapból mindenkiről heteroszexualitást feltételezel, úgy hogy ne gyere azzal h oda visszük a munkahelyre a szexualitást, mert ti heterók is oda viszitek.
29: "Már eleve az sértő, hogy alapból mindenkiről heteroszexualitást feltételezel,"
ez nem sértő, ez a normális. Egészséges ember heteroszexuális és pont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!