Lehet valaki rendőr attól, hogy nyíltan vállalja, hogy homoszexuális?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 20:01
11/54 anonim válasza:
így van, élhetnek bejegyzett élettársi kapcsolatban is a magyar jogrendszer szerint, ez semmiképp nem kifogásolható életvitel
12/54 anonim válasza:
Na, mi ez a sok új kommentelő egy "meleg" kérdésnél??? :D
13/54 anonim válasza:
bucseknek igaza van.ha föl is vennék a többiek nem néznék tul jó szemmel szerintem.nemigen bíznának benne
15/54 anonim válasza:
perszehogy lehetsz. ez csak a kollégáktól függ, homofóbok e. szerintem kevés az esélye, hogy homofóbok, lévén rendőrök, és az ilyennek munkájából kifolyólag kell a diszkrimináció ellen fellépni.
16/54 anonim válasza:
Sok homofób rendőr van. Nem egyszer a homofób huligánokkal együtt verik meg a melegeket az utcán.
A rendőrség bűnöző csőcselékkel van tele.
17/54 anonim válasza:
OK, de akkor meg ne halljam legközelebb, hogy buz.i rendőr!
Hiszen homofóbok vagyunk, hivatkozhatok rád?
18/54 anonim válasza:
"A válaszíró 20%-ban hasznos válaszokat ad" -> többet mond minden szónál..
20/54 anonim válasza:
Látom itt is töröltette a válaszomat de mint már mondtam az igazság és a tisztesség az én oldalamon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!