Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehet valaki rendőr attól,...

Lehet valaki rendőr attól, hogy nyíltan vállalja, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés

2012. dec. 17. 20:01
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
83%

"Egészséges ember heteroszexuális és pont."

ezen most jót röhögtem.. :D ezek szerint a kórházak melegekkel vannak tele :D

2012. dec. 25. 11:49
 32/54 anonim ***** válasza:
9%

vannak más betegségek is, és vannak lelki betegségek is. A ratyiság nem a test betegsége, hanem a szellemé, és/vagy génhiba, azért írom így, mert egyik sem tudományos tény. Senki nem tudja, hogy pontosan mitől lesz valaki meleg, lehet lelki hatások eredménye, de lehet testi dolog okozza, erről pontos orvosi bizonyíték még nincs, csak hipotézisek sora...

A pedofília is betegség, vagy ezt is kétségbe vonod? Az is normális, fogadjuk el, és ne ellenezzük a pedofiliát? Nem kezelik és nincsenek a kótházakban pedofilok sem, mégis betegek!

Rajtad meg én röhögtem egy jót te kis lanygi bangyi ratyi! :D

2012. dec. 25. 12:33
 33/54 anonim ***** válasza:
90%
Az ég szerelmére, miért kell állandóan összemosni a homoszexualitást a pedofíliával...? A pedofil akarata ellenére rontja meg a gyermeket, két meleg kapcsolata pedig kölcsönös beleegyezésen alapul. Ezt miért nem lehet megérteni?
2012. dec. 25. 12:37
 34/54 anonim ***** válasza:
0%

Hát éppen hogy a homoszexualitás pontosan ugyanolyan betegség, mint a többi *filia.

Hiszen, a pedofília alatt felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Vagyis nem magát a gyermek megrontásától lesz valaki pedofil, hanem a nemi vágytól ami benne van!

A melegek ugyanolyanok mint a pedofilok, beteg emberek!

2012. dec. 25. 13:21
 35/54 anonim ***** válasza:
89%
De akkor azt is ismerd el, hogy a *fóbia is irracionális félelem. Ne próbáld kimagyarázni, hogy természetes reakció, mert nem az. Ha a homoszexualitás betegség, akkor a homofóbia is az. Szal te is beteg vagy, ha én is.
2012. dec. 25. 13:24
 36/54 anonim ***** válasza:
5%

én nem félek tőletek, nem írtózom tőletek! Nincs fóbiám a melegektől!

A békától sincs fóbiám, attól függetlenül, hogy nem szívesen fogom meg, mert undorodom tőlük. A pacalt is utálom, meg nem enném, de nem vagyok pacalfóbiás! Ha az életem múlna rajta megenném!

Azért nem kell mindenkit homofóbnak titulálni, én nem írtózom egy meleg közvetlen közelségétől, tudnék veled is együtt dolgozni, megy egy légtérben lenni, sőt teljesen normális emberi kapcsolatban élni, én csak undorodom a szexuális vágyaidtól és szokásaidtól, és bizonyos más társadalmi szokásaidtól, ettől még nem utállak, és nem félek tőled! :)

2012. dec. 25. 13:34
 37/54 anonim ***** válasza:
88%

Ha betegségnek tartod szíved joga, de akkor is zaklatás a nem nyíltan meleg munkatársak felé az, ha kérdezgeted a feleségről/barátnőről a közös programokon meg tukmálod rá a csajokat. Igen is sértő a heteroszexualitás feltételezése.

Ja és a meleg munkatársak pont ti miattatok ne merik vállalni, erre nem elfogadást kapnak hanem zaklatást, hogy jöjjenek össze ezzel meg azzal a nővel, meg állandó kérdéseket a hány gyereket szeretnél, van-e már feleség jelölt stb.

Na ilyenkor szokták bevallani a melegek.

2012. dec. 25. 14:07
 38/54 anonim ***** válasza:
84%

Ami azt illeti a pedofília betegség, szerepel a BNO-ban, míg a homoszexualitás nem. Vannak nálunk okosabb emberek, akik eldöntik mi betegség és mi nem.

Aki meg azt mondja, hogy a meleg lobbi miatt nem betegség, akkor gondolkodjon már el, ha ennyire erős lenne ez a bizonyos lobbi akkor már az összes országban lenne melegházasság meg minden. Nincs itt semmiféle lobbi, pláne nem orvosi kérdésekben.

Ja és tévedsz homnofób barátom, mi melegek nem beteges nemi vágyat érzünk hanem elsősorban szerelemet és ehhez jön a nemi vonzalom mint az egészséges embereknél. Tehát a melegség érzelmi kérdés, nem csak szexuális

2012. dec. 25. 14:13
 39/54 anonim ***** válasza:
80%

"n csak undorodom a szexuális vágyaidtól és szokásaidtól,"

szóval ezért betegség? akkor a tojásos nokedli szeretet is betegség, mert én undorodom tőle. meg te is betegség vagy :D

2012. dec. 25. 17:58
 40/54 anonim ***** válasza:
86%

"Senki nem tudja, hogy pontosan mitől lesz valaki meleg, lehet lelki hatások eredménye, de lehet testi dolog okozza, erről pontos orvosi bizonyíték még nincs"

Mondjuk meg kéne kérdezni a melegeket, de ez senkinek se jut eszébe. Ez nem úgy megy, hogy egy hetero egyszer csak meleg lesz. Valaki van meleg, vagy hetero.

2012. dec. 25. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!