Rendészeti szakközepekbe miért, ilyen puhány felmérő van?
Olvastam sok helyen, hogy 60-akkal nyomnak 25-öt meg ilyenek, felmérőjükben is ez van. Jó értem én ,hogy nem kell mindenkinek erősnek izmosnak lenni. De azért nem tartják ezt egy kicsit komolytalannak? Akkor már maradhatott volna a fekvőtámasz az kevésbé lett volna ciki.És most sokan fogják azt mondani, hogy nem a bekerülés nehéz hanem a bent maradás, de akkor is szerintem a felmérőjük nagyon gyenge.Ilyen fizikumú Rendőrök kellenek az utcákra? Gyengék de futni tudnak akkor már lehetnek is rendőrök? Én inkább olyan rendőröket alkalmaznék akiknek minimum Testépítői,küzdősporti múlt.
Ja és akkor még a női rendőrökről nem is beszélve.Azok is tiszta szégyenek, nem is szabadna nőkét alkalmazni rendőrnek. A fizikumuk egyszerűen nincs. Akkor hogyan fog le mondjuk egy késes drogost?
"Hát inkább koxos kigyúrt emberek legyenek az utcán mint ilyen nyikhaj sóspálcikák. A kigyúrt embereknek mindíg sokkal nagyobb tekintélyük van mint a véznáknak."
A bűnözők akkor is fognak bűnözni ha csak 200kg-os rendőrök vannak, és akkor is ha csak 50kg-os.
Attól, hogy nagydarabok a rendőrök nem lesz több pénz a bűnözők zsebében.
És még annyit, hogy a rendőröknek már régen nincs tekintélye, nem csak azóta hogy "vézna rendőrök" vannak. Az ok nem a súlyban keresendő, hanem a rendszerváltásban.
"Arról nem is beszélve, hogy az már eleve rossz, ha egy rendőrnek izoomból kell valamit megoldania."
Tudtommal az ilyen "eleve rossz" helyzetek megoldására vannak a rendőrök akiknek fizikálisan valamilyen szinten igenis fel kell venniük a versenyt pl. a Sztojka Iván súlycsoportúakkal ugyanis az ilyeneket nem lehet szép szóval meggyőzni hogy legyenek szívesek letenni a kést/pisztolyt/lopott holmit stb.
"Hát inkább koxos kigyúrt emberek legyenek az utcán mint ilyen nyikhaj sóspálcikák. A kigyúrt embereknek mindíg sokkal nagyobb tekintélyük van mint a véznáknak. Nézd csak meg a kidobókat, Bizti őröket tőlük általában félnek az emberek.
"
Lőfegyverre nem kell gyúrni. Amúgy nézz meg pár harcművészt, akik tényleg elit sportolók, nem pedig látens meleg kondibohócok. Nem sok kigyúrtat látsz köztük. Az idegen légióba fel sem veszik a koxos rajokat mert nem jók semmire...
Elképzelem a jövő rendőr-etalonját, a 120 kilós húsmarhát, aki 2 perc alatt feszegeti ki magát a járőrkocsiból, és a szteroidtól eltorzult agyával suttogni is csak ordítva tud...
Ó szép új világ...
Azért mégis megnézném, neked sikerülne-e rendőrtisztnek lenni, mármint elvégezni. Mert szerintem 60 kg-ba 25-t nyomni az már elég jó fizikum akárhogy nézzük. Ráadásul, a pszichologikai felmérés is van a felvételiken és ott lehet akár milyen izmos, nem biztos, hogy az agyad a helyén van.
Még annyit, hogy a szakközébpe tényleg felvesznek gyengébb fizikummal rendelkező embereket, de főiskolára már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!