Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendészeti szakközepekbe...

Rendészeti szakközepekbe miért, ilyen puhány felmérő van?

Figyelt kérdés

Olvastam sok helyen, hogy 60-akkal nyomnak 25-öt meg ilyenek, felmérőjükben is ez van. Jó értem én ,hogy nem kell mindenkinek erősnek izmosnak lenni. De azért nem tartják ezt egy kicsit komolytalannak? Akkor már maradhatott volna a fekvőtámasz az kevésbé lett volna ciki.És most sokan fogják azt mondani, hogy nem a bekerülés nehéz hanem a bent maradás, de akkor is szerintem a felmérőjük nagyon gyenge.Ilyen fizikumú Rendőrök kellenek az utcákra? Gyengék de futni tudnak akkor már lehetnek is rendőrök? Én inkább olyan rendőröket alkalmaznék akiknek minimum Testépítői,küzdősporti múlt.

Ja és akkor még a női rendőrökről nem is beszélve.Azok is tiszta szégyenek, nem is szabadna nőkét alkalmazni rendőrnek. A fizikumuk egyszerűen nincs. Akkor hogyan fog le mondjuk egy késes drogost?

2012. nov. 26. 17:58
1 2
 11/20 tetro ***** válasza:
94%
Egyszer pont egy hozzád hasonló tohonya kötött belé egy buliban. Nem is értettem, hogy hogyan gondolja, hogy neki megy egy lánynak. De kimentek ketten. A 100+ fiú a földön fekve törölgetve a vérző orrát könyörgött, hogy hagyja őt elmenni. Mire megmozdult volna már leütötték. Mondjuk azt sem értem az acélos eszmefuttatásodban, hogy ha egy betörőt kell üldözni, azt majd a 130kilós hústornyok, hogy kapják el. Mert én inkább olyan rendőröket szeretnék, akik utolérik a tolvajt, és nem 150kilót nyomnak ki fekve...
2012. nov. 26. 18:22
 12/20 anonim ***** válasza:

"Hát inkább koxos kigyúrt emberek legyenek az utcán mint ilyen nyikhaj sóspálcikák. A kigyúrt embereknek mindíg sokkal nagyobb tekintélyük van mint a véznáknak."

A bűnözők akkor is fognak bűnözni ha csak 200kg-os rendőrök vannak, és akkor is ha csak 50kg-os.

Attól, hogy nagydarabok a rendőrök nem lesz több pénz a bűnözők zsebében.

És még annyit, hogy a rendőröknek már régen nincs tekintélye, nem csak azóta hogy "vézna rendőrök" vannak. Az ok nem a súlyban keresendő, hanem a rendszerváltásban.

2012. nov. 26. 18:23
 13/20 anonim ***** válasza:

"Arról nem is beszélve, hogy az már eleve rossz, ha egy rendőrnek izoomból kell valamit megoldania."

Tudtommal az ilyen "eleve rossz" helyzetek megoldására vannak a rendőrök akiknek fizikálisan valamilyen szinten igenis fel kell venniük a versenyt pl. a Sztojka Iván súlycsoportúakkal ugyanis az ilyeneket nem lehet szép szóval meggyőzni hogy legyenek szívesek letenni a kést/pisztolyt/lopott holmit stb.

2012. nov. 26. 18:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Erről beszélek én is , van amikor testi erővel kell feltartóztatni valakit.
2012. nov. 26. 18:26
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

"Hát inkább koxos kigyúrt emberek legyenek az utcán mint ilyen nyikhaj sóspálcikák. A kigyúrt embereknek mindíg sokkal nagyobb tekintélyük van mint a véznáknak. Nézd csak meg a kidobókat, Bizti őröket tőlük általában félnek az emberek.

"

Lőfegyverre nem kell gyúrni. Amúgy nézz meg pár harcművészt, akik tényleg elit sportolók, nem pedig látens meleg kondibohócok. Nem sok kigyúrtat látsz köztük. Az idegen légióba fel sem veszik a koxos rajokat mert nem jók semmire...

2012. nov. 26. 19:06
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
A rendőr elvileg fegyvert kap a kezébe, azzal kell tudnia jól bánni, akkor hiába ugrál a kétszáz kilós Gazsó a bicskájával. Sajnos viszont ha lelövi, akkor őt veszik elő, ezen kellene változtatni, nem súlynövekedési versenyt rendezni a rendőrök meg a bűnözők közt.
2012. nov. 26. 19:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Még egy ember aki azt hiszi hogy csak kigyúrva lehet élni. Gondolom meglepődnél ha egy kokszos 150 kg-os marhát össze engednénk egy harcművészetben jártas 70 kg-os emberrel.
2012. nov. 27. 21:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért nemcsak "súlyemelgetésről" van szó a felvételin... Meg miért ne lehetnének nő rendőrök??? Oké egy nagyobb darab emberrel egy férfi könnyebben tud intézkedni, de a rendőr sosem jár egyedül... És a rendőröket pont az ilyen emberek miatt nézik le...
2012. nov. 30. 14:24
 19/20 anonim ***** válasza:
90%

Elképzelem a jövő rendőr-etalonját, a 120 kilós húsmarhát, aki 2 perc alatt feszegeti ki magát a járőrkocsiból, és a szteroidtól eltorzult agyával suttogni is csak ordítva tud...

Ó szép új világ...

2012. nov. 30. 23:11
 20/20 KérdezekVálaszolsz válasza:
100%

Azért mégis megnézném, neked sikerülne-e rendőrtisztnek lenni, mármint elvégezni. Mert szerintem 60 kg-ba 25-t nyomni az már elég jó fizikum akárhogy nézzük. Ráadásul, a pszichologikai felmérés is van a felvételiken és ott lehet akár milyen izmos, nem biztos, hogy az agyad a helyén van.

Még annyit, hogy a szakközébpe tényleg felvesznek gyengébb fizikummal rendelkező embereket, de főiskolára már nem.

2012. dec. 14. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!