Rendészeti szakközepekbe miért, ilyen puhány felmérő van?
Olvastam sok helyen, hogy 60-akkal nyomnak 25-öt meg ilyenek, felmérőjükben is ez van. Jó értem én ,hogy nem kell mindenkinek erősnek izmosnak lenni. De azért nem tartják ezt egy kicsit komolytalannak? Akkor már maradhatott volna a fekvőtámasz az kevésbé lett volna ciki.És most sokan fogják azt mondani, hogy nem a bekerülés nehéz hanem a bent maradás, de akkor is szerintem a felmérőjük nagyon gyenge.Ilyen fizikumú Rendőrök kellenek az utcákra? Gyengék de futni tudnak akkor már lehetnek is rendőrök? Én inkább olyan rendőröket alkalmaznék akiknek minimum Testépítői,küzdősporti múlt.
Ja és akkor még a női rendőrökről nem is beszélve.Azok is tiszta szégyenek, nem is szabadna nőkét alkalmazni rendőrnek. A fizikumuk egyszerűen nincs. Akkor hogyan fog le mondjuk egy késes drogost?
Azért mert nagyon kevesen vannak, örülnek, ha jelentkezik valaki. Régen sem volt magas a színvonal, manapság a béka segge alatt van.
Apám mondogatta nekem mindig, hogy:
"ha hülye vagy fiam menj el rendőrnek!"
Mert szerinted az 2hónap mire szolgálatot teljesítenek az utcán? Néhány év alatt simán felszedhetnek 25 kilót is.
És szerinted az lenne az etalon, hogy 14 éves 100kg-os koxos elmebetegek üljenek az iskolapadban?
"Hát ja azt én is vágom hogy rendőrnek nem az elit megy, de akkor is szerintem kicsit jobban válogathatnának, nem minden embernek fegyvert adni a kezébe."
- Szóval Te boldogabb volnál, ha lenne csak kb. 20 izmos rendőr az utcán, csak a puhány az esélyt se kapja meg, hogy felzárkozzon idővel?
Arról nem is beszélve, hogy az már eleve rossz, ha egy rendőrnek izoomból kell valamit megoldania.
A zembereknek több rendőr kellett, hát megkapták.
Vagy a szokásos állampolgári tévképzet játszott be ismét, hogy az államnak százezer az elitkommandósokat is megszégyenítő teljesítményű rendőrt kellett volna a semmiből ingyen teremtenie.
Ha mégis sikerülne ez a mutatvány, lehetne viszont panaszkodni a rendőrállamról, mert a rekordmagas benzinárak idején nem száguldozhat 200-al az autópályán és a kocsmai tömegverekedésbe verekedésbe is bele merészelnének avatkozni, ahelyett, hogy a szomszéd faluban meszelnék el a delikvenseket ugyanezért.
Barátnőt itt, Te kick-box király.
Tényleg nem érted, hogy nem volna így elég rendőr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!