Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Korai Fejlesztőről kérdeznék...

A Korai Fejlesztőről kérdeznék. Mennyibe kerül ott egy felmérő vizsgálat? És milyen tapasztalataitok vannak az intézményről?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Erre én is kiváncsi vagyok mert én is tettem fel kérdést lentebb , ezzel kapcsolatban.
2012. nov. 21. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Én Keszthelyre vittem a kislányom 3500Ft-ba kerül egy alkalom!
2012. nov. 21. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekünk Egerben -2.5 éve- ingyenes volt.
2012. nov. 21. 18:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi, nem figyeltem a kiírt kérdéseket. Igazából engem a vizsgálat ára érdekelne első körben. Hívtam őket, de nem veszik fel. Budapestre járnánk, nekünk az van közel.
2012. nov. 21. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem kaptam választ de engem meg az érdeklne, hogy mit csinálnak ott a gyerekkel? Hogy zajlik egy ilyen foglalkozás?

Semmi baj kérdező!

2012. nov. 21. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a körzeti dokitól kértem egy beutalót,hogy megnézze egy doki a gyereket,hogy minden rendben van-e vele.

Mivel az orvos talált egy kis izomfeszességet,bekerültünk a fejlesztésre.

Ingyenes!

Az,hogy mit csinálnak ott a gyerekkel,az attól függ,hogy miért kerül oda.

Vannak ott pszichológusok,gyógytornászok,gyógytestnevelők,gyógypedagógusok,konduktorok.(most több nem jut eszembe)

Az én kisfiam 5 hónapos,és mint írtam izomfeszessége van.Gyógytornászhoz járunk,aki fellazítja az izmait egy gyúrással,és utána különböző tornagyakorlatokkal nyújtja az izmait.

De a nagyobbik fiamat is hordtam ide,neki gyógypedagógus segített.

2012. nov. 21. 19:17
 7/12 A kérdező kommentje:
Sikerült beszélnem velük telefonon. A vizsgálat, amivel felmérik, hogy mit kell fejleszteni, 10.000ft! Leesett az állam. :(
2012. nov. 22. 08:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Én most kértem időpontot és ingyenes. Miért nem korházi uton mész kérdező? Vagy nálatok ott is ennyibe kerül?
2012. nov. 22. 09:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát én ezt nem értem. Mármint, hogy nekem miért mondták, hogy 10e ft. Mit jelent az, hogy kórházi úton? Mert mondták, hogy beutaló mindenképpen kell a gyerekorvostól. És neked is a vizsgálatra mondták, hogy ingyenes, vagy a fejlesztésekre?
2012. nov. 22. 09:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Most kaptam meg a kérdőívet amit ki kell töltenem a bejelentkezéshez. A mellékletben is ezt írja: "Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásainkért kiegészítő költségtérítést kell kérnünk, mivel költségvetésünket a befolyó állami és szponzori támogatások csak részben fedezik. A vizsgálat esetében a kiegészítő költségtérítés összege 10.000 Ft. "
2012. nov. 22. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!