A rendőrség személyi állományának milyen időközönként kell számot adnia a fizikai felkészültségéről - felmérő keretében?
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 13:07
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. szept. 23. 13:53
3/8 anonim válasza:
évente, de ne aggodj. ha mezei zsaru vagy:) a múltkor egy zászlós "kocát" láttam, alíg bírt kiszállni a Navarából. Még futni sem tud szerintem nemhogy kötélre mászni....
5/8 anonim válasza:
8.28
Röhögök. :'D Szerintem a mai emberek fizikai állapota egyszerűen szánalmas. Ezért a rendőröktől sem várnak sokat.
6/8 anonim válasza:
Izé 8.18 :) Nekem meg eszem nincs...
7/8 anonim válasza:
09.29 16.00-ás
Köszönjük, hogy megosztottad velünk, hogy nincs eszed..
nem lehet valami nagy szám ez az éves teszt, ha kövér zsaruk is átmennek rajta.
Mondjuk én kövér rendőrt mostanában nem láttam. Ilyen pelyhesállú csicskákat láttam, akik atletikusak voltak, de ha látnak egy vérmesebb cigányt úgy húznak el a kis Focus-al, mint annak a rendje. Mennek inkább trafizni!
8/8 anonim válasza:
Időt javítottam, ha nem látnád, mert elszúrtam drága. Egyébként nincs mit, szeretek ilyen információkat közölni az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!