A rendőrség mikor adja vissza a pénzem?
Nyár közepén betörtek a nyaralómba. Elvittek 2 karórát, telefont, fényképezőt meg még néhány dolgot és 125 ezer forint készpénzt.
A betörés után egy félórával már megis fogták a rendőrök a tettest (tetten érték egy másik helyen a hülyéjét).
Szerencsére minden meglett. A karórákat meg a telefont és a többit 3 nap múlva vissza is adták a rendőrök. A pénzt viszont nem. Ráadásul nem is igazán tudták megindokolni, hogy azt miért nem. Azt mondták majd értesítenek ha mehetek a pénzért is. Azóta már egyszer érdeklődtem telefonon náluk, hogy mégis mikor. Kielégítő választ nem kaptam, csak egyszerűen "majd".
Nyilván nem attól félek, hogy a rendőrség lenyúlja a pénzem, de nem értem mit ülnek rajta ennyi ideig. Miért nem adják már vissza?
A többi tárgy megtalálásakor és visszaadásakor készült jegyzőkönyv róla? Mert ha nem lehet hogy megszívtad, simán letagadják azt is hogy megtalálták.
Egy ismerősöm elhagyta a péntárcáját benne 30e forintal, egy másik falubeli megtalálta és bevitte a rendőrségre. Ez a falubeli később szólt neki hogy bevitte, az ismerősöm bement érte és visszakapta üresen, a rendőrök nem tudták megmagyarázni, még azt sem akarták megmondani akkor épp ki volt ügyeletben aki átvette. XD LOL
Az ismerősöm a megfelelő hatóságoknál (katonai ügyészség?) bejelentést tett az esetről, na azóta is nyomoznak...
"egy másik falubeli megtalálta és bevitte a rendőrségre"
...és ő nem is üríthette ki igaz?
""egy másik falubeli megtalálta és bevitte a rendőrségre"
...és ő nem is üríthette ki igaz?"
Nem túl valószínű.
Tehát összegezve:
Valaki talál egy pénztárcát. Ismeri a tulajdonosát, de ennek ellenére nem neki adja, hanem beviszi a yardra. Majd szól a tulajnak, hogy leadta. A zsé meg eltűnt...
Szerintem sem valószínű...
szomszédba is betörtek 200.000-et loptak el.
Elkapták a rendőrők a roma és magyar tettest (ketten voltak), és aztán az öreg nem kapott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!