Tudja-e esetleg valaki, hogy miért ellenőrzi fokozottaban a külföldieket a rendőrség? Mit csinálhatnak, azzal, akinél nincs okirat, se semmi? Mit tehetnék érte, már ha tehetek?
Magyarországot nagy betűvel kell írni!
Egyetlen országban sem tartózkodhat külföldi okmányok, és engedély nélkül! Az sem értem, hogyan alapíthatott itt céget? Ahhoz tartózkodási engedélyének kellett volna lennie?
Szerezze meg a szükséges engedélyeket, akkor alkalmazhat akárhány embert.
1. Céget CSAK úgy lehet alapitani, ha megvan hozzá a szükséges alaptöke, ugyanis anélkül nem engedélyezik.
2. Ha tökehiány miatt nem tudta megalapitani a céget, akkor nem lehet alkalazottja sem - sem 1, sem 6.
3. A 6 embert valószinüleg csak átverné olyan valaki, ako töke NÉLKÜL akarja öket dolgoztatni.
4. A barátnöt el tudja venni akkor is, ha nincs cége.
5. Az, hogy az ilyeneket ellenörzik, teljesen jogos, és minél elöbb kiutasitják az országból, annál jobb.
6. Papirok NÉLKÜL sehol nem lehet sem céget alapitani, sem letelepedni.
" Papirok NÉLKÜL sehol nem lehet sem céget alapitani, sem letelepedni."
Egyetértek az előttem szólóval. Papir nélkül hàzasodni sem lehet. Az a sanda gyanúm, hogy az illető szélhàmos... Nem gondoljàtok?
Leínád érthetőbben, összefüggőbben a kérdésed?! Így nem egészen egyértelmű, hogy mikor nem voltak papírok a jóembernél:
1. papírok nélkül jött Magyarországra;
2. lement vásárolni papírok nélkül;
1. Amikor a céget alapította, akkor volt engedélye...
2. Az engedélyéről, én úgy tudtam, hogy még érvényes
3. Tegnap egy körül érkezett Budapestre vonattal.
4. Lement papír nélkül, és ahogy kiderült nem volt neki engedélye
5. Könnyű kötekedni a másikkal, én is ember vagyok, ő is az úgyhogy hibázhat... de nem elég nagyot... de nem csinált semmit állt az buszmegállóban, és beszélgetett... szerintem sokkal több mélyen tisztelttel van több probléma. Valahogy tudok- e segíteni neki, vagy sem, mert nem nagyon kire számítani, próbálom elérni az ügyvédjét, de délután lesz elérhető. Kinek írhatok rá privátba??
" intrepid válasza:
Olgika! Te töröltetted a kommentemet? Fáj az igazság?"
Nem ő volt, én vagyok a "bűnös". Nagyon nem illik anyázni, még itt sem, tessék kulturáltan fogalmazni, mint most, és marad a kommented!
"5. Könnyű kötekedni a másikkal, én is ember vagyok, ő is az úgyhogy hibázhat... de nem elég nagyot... de nem csinált semmit állt az buszmegállóban, és beszélgetett"
Gondolom tartózkodási engedélye nem volt, nem értem, miért nem lehet normálisan leírni a történteket. Tartózkodási engedély nélkül törvénysértően volt Magyarországon. Innentől nem értem, hogy mi a problémád?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!