Vannak ilyen rendőrök is?
Ha pl. egy bolti lopásnál,mondjuk vmi műszaki cikket ellop a csákó,és észre veszi a security a kijáratnál lekapcsolja és ugye neki rendőrt kell hívni?!
Kijön a rendőrség és beviszi,de,ha éppen egy olyan rendőr jön ki akinek jó kedve van akkor lehet be se viszik,hanem elengedik,csak úgy ,hogy a bolttól arébb mennek,hogy a biztonsági ugye azt higgye,hogy elvitték.de közben arébb elengedik.
Ugye van ilyen rendőr?
Ne reménykedj.
Amúgy remélem nincs ilyen rendőr...a tolvaj az tolvaj ,büntetést érdemel bármit is lopott.Ha a te "műszaki cikkedet" lopná el egy tolvaj akkor mit szólnál ha a rendőr meg csak úgy elengedné,hogy enyje benyje?
Hogy lehetne így megbízni a rendőrségben ha a tolvajokat is szabadon engedik büntetlenül?
Nem rólam van szó,csak egyszer hallottam,hogy már volt ilyen.
De hát nagyon ritka lehet szerintem is az ilyen rendőr.
"Bolti lopás után pedig oda mész ahova akarsz, egy biztonsági őr nem érhet hozzád."
Ez nem igaz. Visszatarthatja a bűncselekmény elkövetőjét a rendőrség megérkezéséig. Pont úgy, mint minden más állampolgár.
Haverom rendőr és ilyen biztos isten, h nincs.
Ilyenkor oda őt küldik, szal később várják, h beszámoljon arról, h ki, mit csinált meg h hol az elkövető?
Szal nem tudom hol hallottad ezt a marhaságot, de ilyen nincs.
Annak is örülj, ha bent nem agyalnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!