Ezek közül az arcok közül melyik tűnik veszélyesnek a társadalomra nézve, és miért?
20.18 as. :DDD
Hogy jön ide a heroin bammmmmeg.
A pálinka erősebb még annál is különben.....
1. Te hallottál hasonló esetről? Mert én azt láttam, hogy emberek pénzzel teli pénztárcákat meg iPhone-okat adnak le a lost&found sátorban. Soha nem történt semmilyen bűncselekmény (a fogyasztáson, meg terjesztésen kívül), de még hangosszóváltást sem hallottam.
2. Valamiért én azt feltételezem, hogy a társadalom felnőtt emberekből áll, akik képesek önállóan döntéseket hozni, és ismerik a lehetséges következményeket. Senki nem fog senkinek a fejéhez fegyvert, hogy márpedig vegyen drogot.
9.-esnek ajánlanám ezt a beszélgetést: http://www.youtube.com/watch?v=VpQ77lVI_Zg&feature=share
Az itt kommentezők közül aki azt állítja, már pedig azt állították, hogy a pálinka, egyenrangú a drogokkal, az vagy egy tizenéves gyerek, vagy egy teljesen sötét ember...
Csak egy példa:
Ha iszol 3-4 dl pálinkát, attól max kiütöd magad 1 órára, míg egy droggal, képzelőtsz, halucinálsz, leáll a szíved... Stb.
Nah figyelj ide ezt a kommentedet szabadságom letelte után beviszem a kollégáimnak...
Köszönöm a kommentedet feldobta a napomat, méghogy a pálinka egyenrangú a heroinnal xDDDD
Nekem ez a szakmám, tudod ezzel foglalkozom, az emberek 44% ka belehal az első heroin adagjába, ráadául teljesen inreális látszatvilágot reflektál a fogyasztó elé... Pl. Azthiszi tud repülni, ezért leugrik egy díjról stb. ... De ezt már az általános iskola 7. Osztályában is tudják...
Ezért kérlek ne írj ilyen egetverő baromságokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!