A Robogósokat meg szokták állítani a rendőrök?
Megszokták.
Azt hogy mennyire sűrűn csak a helyi rendőröktől függ.
Én azt vettem észre hogy a rendőrök a fiatalságot szeretik cseszegetni. Olyanok mint a koleszosok. A náluk kisebbel és gyámoltalanabbal mernek kezdeni. De egy erős befolyásos embert nem nagyon mernek megállítani. Ha mégis akkor igen uram elnézést uram meg ilyen hangsújjal. Egy robogóst meg majdnem úgy hogy na mi van öcsi most szívni fogsz lökjed a papírjaid ki is vagy te hol az izzókészleted.
Legalábbis nekem ez jön le a hozzáállásukból.
Persze tisztelet a kivételnek. De az ritka sajnos.
Mikor robogóztam rendre megállítottak, sokkal többször mint mikor kocsival megyek. A robogós ( m kategóriás) törvények sajnos eléggé bonyolultak és kb. évente változik valami.
Tapasztaltam hogy sokszor a rendőrök se tudták pontosan mi a hatályos jogszabály.
Én is találkoztam már jófej rendőrrel, és szeméttel, mert berendelt minden ok nélkül kpm vizsgára. (amire persze nem vittem el a motort)
Robogóst?
Még a bicikliseket is! Egyik barátomat biciklizéskor állították meg,megszondáztatták,meg igazoltatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!