Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Büszkék lehetnek magukra a...

Büszkék lehetnek magukra a rendőrök, a "NAGY" drogfogásukra?

Figyelt kérdés

Ozora party...Biztos elkapták az 1%-ot :) ........

Vélemények?

2012. aug. 10. 20:02
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
21%
Dagad a mellük a büszkeségtől!:) Van mire! Ez volt ám a nagy fogás!:)
2012. aug. 10. 20:20
 2/50 anonim ***** válasza:
97%
Kezdetnek jó, mert eddig ennyit sem értek el. A hatékonyságot még növelni kell, de legalább elindult valami.
2012. aug. 10. 20:20
 3/50 anonim ***** válasza:
81%
legalább szétcsaptak egy drogosoktól hemzsegő partyt... utálom a rendőröket ,de a drogosokat még jobban
2012. aug. 10. 20:22
 4/50 Hazafias Harcos ***** válasza:
64%

Szerintem van mire büszkének lenniük, végre sikerült végérvényesen beszüntetni ezt a fesztiválnak álcázott drogelosztóhelyet.

A magyar rendőröket sajnos sok magyar lenézi, pedig külföldi véleményezők szerint élvonalban van!

2012. aug. 10. 20:24
 5/50 A kérdező kommentje:
Sunyi,álszent,és képmutató akció volt,semmit nem értek el vele.Ennyi erővel bezárhatnának minden fesztivált,partyt,meg úgy az összes szórakozóhelyet, disco-t.
2012. aug. 10. 20:30
 6/50 Hazafias Harcos ***** válasza:
84%
Egyébként szerintem simán törvénybe adhatnák, hogy minden szórakozóhely üzemeltetője köteles egy motozóembert állítani az ajtóhoz, aki átnézi, hogy a belépőknél nincs-e drog.
2012. aug. 10. 20:31
 7/50 A kérdező kommentje:

Valószínű,hogy úgy meg lehetne oldani a problémát :DDD

Ezt te sem gondolod komolyan.

2012. aug. 10. 20:34
 8/50 Hazafias Harcos ***** válasza:
85%
Dehogynem, motozóember az ajtóhoz, motozás, jé csak nem egy füves cigi, LSD, hmmm, repülhet is a rendőrőrsre, pár nap a fogdában, majd bíróság, drog birtoklásáért 3 év, akár drogcsempészetet és kereskedelmet is a nyakába lehet varrni, életfogytiglan. Rögtön lecsökkennének az ilyen esetek :D
2012. aug. 10. 20:38
 9/50 anonim ***** válasza:
80%
Lelőni az összes drogost, aztán a többiek csinálják, ha merik.
2012. aug. 10. 20:38
 10/50 anonim ***** válasza:
52%

Én azt nem értem, hogy

1: amikor az alkoholizmus az abszolút első helyen álló társadalmi probléma

2: legalizálják évi ötven literig a rossz, agypusztító pálinka készítését

Akkor miért a szűk kor által, és alkalmilag használt könnyűdrogokkal foglalkozik a rendőrség? Miért nem az "Aranyháromszögben" keménykednek? Miért nem a szeszpancsolókra csapnak le? Nem élek semmiféle tudatmódosító szerrel, még sört sem ittam soha, kábítószert sem fogyasztottam, nem is tervezem, de nem értem ezt a logikát.

2012. aug. 10. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!