Büszkék lehetnek magukra a rendőrök, a "NAGY" drogfogásukra?
Ozora party...Biztos elkapták az 1%-ot :) ........
Vélemények?
"Egyik mellett sem kampányolok, csak a könnyűdrogok kriminalizálása kissé komikus, amikor a pálinka nemzeti kincsként van kezelve, és balkáni szinten van az alkoholizmus az országban.
"
Mélyen egyetértek.
"Hazafias" te meg...no komment...
Végre volt egy kis időm ,és végig tudtam gondolni az Ozorán történteket. Felmerült bennem több dolog is ami nem hagy nyugodni így hát leírnám ezeket.
Nem értem ezt az egészet,hogy miért kelett ez mert az ott lévő emberek nem ártottak senkinek. Soha a büdös életbe semmi balhé nem volt (Én nem tudok róla) még egy verekedés se. Mindenki békésen bulizott. A gyilkosok rohangálnak az utcán a rendőrség miért nem velük foglalkozik ?
Ozorára lemész senki nem köt beléd,egy rossz szót nem szolnak rád lehetsz cigány, zsidó, arab vagy lehetsz akármilyen vallású ők befogadnak. Nincs verekedés sőt még szemét sincs mert az egész a természet közelségéről és az önfeledt bulizásról szól.
Bezzeg ha lemész Hegyaljára beléd kötnek a részeg punkok és ha még visszaszólsz lehet meg is agyalnak.
Az 1 millió alkoholista országában nem a drog a legnagyobb probléma.
A brutális gyilkosságok nagy részét alkoholos befolyásoltság alatt követik el. Olyat még nem halottam sehol hogy valaki egy "cigi" után megölt volna valakit.
A részeg veri a családját a rendőrség meg olyan emberekkel foglalkozik akik senkinek nem ártottak.
Oké törvénytelen az igaz amit csinál de senkinek nem árt vele maximum magának. Inkább a gyilkosokkal foglalkoznának.
Az meg a másik hogy rengeteg a külföldi és ezek után nem Magyarországon fogják elkölteni a pénzüket, hanem máshová mennek és viszik az ország rossz hírét is.
Olvastam, hogy a pali a kis gyerekével bulizott kint Ozorán és az emberünket bebaszták a rendőrautóba a gyereket meg otthagyták a porba és le se szarták hogy ott sír. Hát mégis milyen világban élünk ?
Meg a sátrat felvágták késsel, mert annyi esze nem volt a rendőrnek, hogy a sátoron van cipzár is vagy tépőzár. Ennyit a magyar rend őréről.
Meg, hogy minek géppisztolyos kommandós ? Valószínű majd a békésen bulizók lőni fognak nem ? Teljesen nevetséges az egész és ezzel a rendőrség csak saját magát járatja le egy világ előtt.
Ennyi erővel kimehetnének Szigetre,Balaton Soundra,A38 hajóra,Corvintetőre (a felsorolt fesztiválok és clubok véletlenszerű felsorolás "áldozatai") vagy akármelyik pesti vagy vidéki szórakozóhelyre vagy a középiskolák környékére. Nem csak Ozorán van "okosság". Garamvölgyi hazudozásait meg inkább nem kommentálnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!