Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Büszkék lehetnek magukra a...

Büszkék lehetnek magukra a rendőrök, a "NAGY" drogfogásukra?

Figyelt kérdés

Ozora party...Biztos elkapták az 1%-ot :) ........

Vélemények?

2012. aug. 10. 20:02
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
94%
nem rossz... páran írták h. túl sok rendőr ment ki, hát eltudod képzelni ahogy 10 rendőr tízezer ember között kergetőzik ... elég szomorú, ha egy fesztivált csak a drog miatt keresik fel, de sztem Ozora "tisztán" is jó buli, szal ha lesz ki tovább vigye mennek a népek...
2012. aug. 10. 23:03
 32/50 anonim ***** válasza:
29%
Nem lehetnek büszkék magukra,biztos valaki beköpte őket ezért buktak le
2012. aug. 10. 23:12
 33/50 anonim ***** válasza:
92%
Én azt mondom, hogy "vérdíj" kiszabása lenne alkalmas a drogozás beszüntetésére. A volt gimnáziumomban volt 10-15 ember droghasználó barátom, akiket könnyedén bejelenthettem volna, de nem tettem - meg is bántam. Ha egy jó 100ezer ütné a markomat ha egy dealert bejelentenék, akkor lenne motivációs erő (nemmellesleg egy ilyen dealer sokkal több kárt okoz, mint 100 ezer, úgyhogy bőven megérné). De ez csak egy vélemény, de szerintem itt nem csak én ismerek közvetlenül droghasználókat, így effektívebben működne, mint ez a szúrópróbaszerű razzia.
2012. aug. 11. 00:25
 34/50 anonim ***** válasza:
5%
Ja, de csak egyszer derülne ki hogy ki dobta fel a dealert, és akkor jóval nagyobb kár érné őt mint a terjesztőt!
2012. aug. 11. 07:26
 35/50 anonim ***** válasza:
5%

"Egyik mellett sem kampányolok, csak a könnyűdrogok kriminalizálása kissé komikus, amikor a pálinka nemzeti kincsként van kezelve, és balkáni szinten van az alkoholizmus az országban.

"

Mélyen egyetértek.

"Hazafias" te meg...no komment...

2012. aug. 11. 10:44
 36/50 anonim válasza:
42%
Az indexes cikk az esetről egy az egyben f@szság. Amúgy nagyon nagy tévedésben van a társaság nagy része. Az ozorára nem azok a tagok mennek akik az aluljáróban turkálnak a szaros fecskendőért és elveszik a gyereked biciklijét hogy cuccot vegyenek rajta. Ezek szórakozó fiatalok, ekiznek, füveznek, egy-két lap is becsúszik, őszintén kit zavarnak ? Ja titeket mert te különbek vagytok, sőt felsőbbrendűek és nem tűritek az ilyesmit. Meg a magyar rendőrséget akik ahelyett hogy az utcán a rablások meg lincselések ellen tennének valamit a szórakozó fiatalokat b@aszogatják. Amúgy én örülök a pálinkafőzés engedésének, sosem alkoholizálok, de aki mégis az legalább így megismerheti a kúltúráját, meg hogy mi is ez valójában, nem az 5000 forintos mézes-hokis-f@szom müanyag szart kell pálinkának nevezni.
2012. aug. 11. 16:11
 37/50 A kérdező kommentje:
Jól mondja
2012. aug. 11. 16:15
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a fő probléma, hogy pár egyetemista 3-4-5 év alatt elszív 4 füvescigit. Azzal van a gond, hogy itt nem kis mennyiségben volt kábszer (ráadásul nagy részét elpusztították a vendégek mire kiértek a rendőrök). Ezt nem 2 kamasz termeszti otthon a fóliasátorba. Ezt szervezett bandáktól szerezték. Azok meg nehogy azt hidd, hogy nem foglalkoznak még mellékesben olyan cukiságokkal is, hogy védelmi pénzek szedése, fegyver és ember csempészet, prostitúció. Ezzel bármennyire is fáj, az ő bizniszeiket támogatod.
2012. aug. 11. 16:58
 39/50 anonim ***** válasza:
9%
Igen az álszentség sem semmi. Van egy kollégám aki köpköd mindenkit aki könnyű drogokat fogyaszt (fű, eki), gyűlöli őket és legszívesebben agyonlőné őket. A vicces, hogy a hobbija a pálinkafőzés, hordja a cefrét és csinálja orrba-szájba (legális keretek között). Ő mennyivel másabb? Az alkoholizmus súlyosabb probléma mint a könnyű drogok által gerjesztett problémák.
2012. aug. 11. 18:02
 40/50 A kérdező kommentje:

Végre volt egy kis időm ,és végig tudtam gondolni az Ozorán történteket. Felmerült bennem több dolog is ami nem hagy nyugodni így hát leírnám ezeket.

Nem értem ezt az egészet,hogy miért kelett ez mert az ott lévő emberek nem ártottak senkinek. Soha a büdös életbe semmi balhé nem volt (Én nem tudok róla) még egy verekedés se. Mindenki békésen bulizott. A gyilkosok rohangálnak az utcán a rendőrség miért nem velük foglalkozik ?

Ozorára lemész senki nem köt beléd,egy rossz szót nem szolnak rád lehetsz cigány, zsidó, arab vagy lehetsz akármilyen vallású ők befogadnak. Nincs verekedés sőt még szemét sincs mert az egész a természet közelségéről és az önfeledt bulizásról szól.

Bezzeg ha lemész Hegyaljára beléd kötnek a részeg punkok és ha még visszaszólsz lehet meg is agyalnak.

Az 1 millió alkoholista országában nem a drog a legnagyobb probléma.

A brutális gyilkosságok nagy részét alkoholos befolyásoltság alatt követik el. Olyat még nem halottam sehol hogy valaki egy "cigi" után megölt volna valakit.

A részeg veri a családját a rendőrség meg olyan emberekkel foglalkozik akik senkinek nem ártottak.

Oké törvénytelen az igaz amit csinál de senkinek nem árt vele maximum magának. Inkább a gyilkosokkal foglalkoznának.

Az meg a másik hogy rengeteg a külföldi és ezek után nem Magyarországon fogják elkölteni a pénzüket, hanem máshová mennek és viszik az ország rossz hírét is.

Olvastam, hogy a pali a kis gyerekével bulizott kint Ozorán és az emberünket bebaszták a rendőrautóba a gyereket meg otthagyták a porba és le se szarták hogy ott sír. Hát mégis milyen világban élünk ?

Meg a sátrat felvágták késsel, mert annyi esze nem volt a rendőrnek, hogy a sátoron van cipzár is vagy tépőzár. Ennyit a magyar rend őréről.

Meg, hogy minek géppisztolyos kommandós ? Valószínű majd a békésen bulizók lőni fognak nem ? Teljesen nevetséges az egész és ezzel a rendőrség csak saját magát járatja le egy világ előtt.

Ennyi erővel kimehetnének Szigetre,Balaton Soundra,A38 hajóra,Corvintetőre (a felsorolt fesztiválok és clubok véletlenszerű felsorolás "áldozatai") vagy akármelyik pesti vagy vidéki szórakozóhelyre vagy a középiskolák környékére. Nem csak Ozorán van "okosság". Garamvölgyi hazudozásait meg inkább nem kommentálnám...

2012. aug. 12. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!