Észre vettétek, hogy a robogósokat simsonosokat nem igazoltatják a rendőrök? Miért?
hát az szabálytalan (ugyan úgy mint bicajjal asszem azt is csak áttolni lehet)
de miután én 'szépen' motorozok, sose kötöttek belém
Ha minden típus azonosító jelet eltüntetsz a blokkról (Honda feliratok, ilyesmik), adásvételit írtok a Honda blokkszámmal meg a Simson vázszámmal, akkor elvileg nem köthetnek beléd. Úgy tudom kismotorra nem kell átalakítási engedély.
Egyébként engem kb 3 hónapos jogsival igazoltattak először, ha ott mindent megnéztek volna, akkor öt év kötél.
A hátsó gumim szálig volt kopva, a kormánycsapágyam lógott... de a sün csak azt vette észre, hogy nincs visszapillantóm.
Nem kell megijedni, mára ezeket beszereztem, sőt felújítottam az egész Simsont, nem egy szar motorral közlekedek :)
De, valaki szokta igazoltatni :)
Örülj neki, hogy te betartod a szabályokat, és a motorod műszaki állapota is rendben van, és nem találnak gyanúsnak.
Kb másfél éves volt a jogsim amikor robogóval igazoltattak.
Nem villogtak rám, nem szirénáztak, az út szélén álltak és pont engem állítottak le. Egyébként abban az időszakban elég sűrűn voltak ott.
Elkértek minden papírt és még az elsősegély csomagot is kérték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!