Rendőrök! Hogy bírjátok a sok előítéletet?
Annyi buta ember van, akik nem látnak a dolgok mögé, és ok nélkül utálják és ítélik el a rendőröket. Tudom, fiatal vagyok, de az én apukám is hasonló területen dolgozik (büntetés-végrehajtás), és sok (igazságtalan és felesleges) módosítás őt is érinti, pl a nyugdíjazás, szóval valamennyire belelátok a dolgokba. A hasonló szakmákban, hivatásos állományban lévőket nem csak a társadalom, az állam sem ismeri el, annak ellenére, hogy ők tényleg megdolgoznak a pénzükért, és ők is csak civil emberek a való életben.
Hogy bírtok így dolgozni, elviselni ennyi indokolatlan előítéletet? Gyerekkori álmom volt, hogy rendőr legyek, főleg apukám szerettette meg velem, bár nem szándékosan, mivel tudja, hogy nincs könnyű dolga a hivatásosoknak. Pályaválasztás előtt állok, nagyon szerettem volna a Rendőrtisztire jelentkezni, de valószínűleg az egészségi alkalmasságin lennének problémák, úgyhogy kénytelen vagyok más irányba is nézelődni.
Komolyan minden elismerésem a tiétek, hogy kibírjátok és csináljátok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!