Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan válhatnék rendőrré?

Hogyan válhatnék rendőrré?

Figyelt kérdés
Tudja valaki hol lehet rendőrnek jelentkezni? Milyen feltételei vannak, hogy valaki betöltse ezt az állást? 28 évest is fel vesznek még?
2009. júl. 20. 19:32
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

16,11-es! Menjen, nem pedig mennyen.

Fikázni tudsz, de írni nem. Gyakorolj!!!!

2009. aug. 2. 19:43
 22/25 anonim ***** válasza:

Itt mindent megtalász.

[link]

2009. aug. 3. 13:40
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Hagy kérdezzem már meg, ez az oldal nem azért van, hogy segítsünk egymásnak? Értelmes, normális válaszokkal a feltett kérdésekre...

(Egy pofon magamnak a naivitásomért...)

És ahogy már előttem is írták:

RTF, Adyliget, Miskolc, Szeged, Körmend. Ezek a lehetőségek vannak.

Feltétel: érettségi + egészségügyi/fizikai/pszichológiai alkalmasság. Rengeteg kizáró ok van. Sokkal több, mint amit a tájékoztató levelekben leírnak! De persze f*sni se kell a felvételitől, ha egészséges vagy és jó kondiban vagy, akkor nem ügy. :)

Allergiád meg NINCS! ;-)

2009. aug. 3. 18:18
 24/25 anonim válasza:
nincs allergiám, nem is VOLT. :D köszi
2009. aug. 5. 00:29
 25/25 Panda9 válasza:
Hihetetlen, hogy van ember, aki azt hiszi bemegy egy irodába és rendőr lehet XDXD a gyökér... fel sem fogja, hogy mennyi mindent teljesíteni kell, hogy felvegyék...alig találnak rendőrt?? Hát akkor nem tudom, hogy csak az Adyligetben miért van évről évre 10x es túljelentkezés...hú, ha valamit nem tudsz minek okoskodsz, de most komolyan..szegény ember...eszed nem sok.. De a kérdésre válaszolva, érettségiről hozott pontok pszichológiai alkalmassági és fizikai alkalmassági kell...na meg a lent említett tesztek sorozata. Sok sikert hozzá, jól jársz, ha ezt a szakmát választod. Nekem minden vágyam volt, csak sajnos a fizikai részét nem tudtam teljesíteni. :( SOK SIKERT!!
2011. jan. 31. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!