Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan válhatnék rendőrré?

Hogyan válhatnék rendőrré?

Figyelt kérdés
Tudja valaki hol lehet rendőrnek jelentkezni? Milyen feltételei vannak, hogy valaki betöltse ezt az állást? 28 évest is fel vesznek még?
2009. júl. 20. 19:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
6%

20.49-es.

Csak annyira megy a nyalás, mint amikor a rendőrök találkoznak a maffiózóval, és megkérdezi a maffiózó emberke hogy de ugye nincs semmi probléma? Meg annyira meg a szidás, mint ahogy a rendőrség hirdeti hogy majd ők felveszik a szervezett bűnözés elleni harcot, mert hát kik azok....

2009. júl. 21. 16:20
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Kedves utolsó, nem kell általánosítani, már mondtam. Az meg hogy zsebre teszik a rendőröket is én arról nem tehetek. Te is füled farkad behúzod, ha ilyen hozzád szól. A szervezett bűnözés felszámolása meg nem a közrendőr dolga, szerintem a helyébe te sem janiznál előttük, meg büntetgetnéd őket. De a rossz májuság már alap a magyaroknál, ez a zsidózás is, állítom hogy fingod sincs az egészről, csak azt hajtogatod amit a tévé pumpál beléd intravénásan. Ülj le elé, bonts ki egy sört, és nagy magyarkodj ott.
2009. júl. 21. 23:42
 13/25 anonim ***** válasza:
Jézusooom. Utolsó válaszoló! Nem a közrendőr dolga a szervezett bűnözés felszámolása? Hát akkor kié? A tűzoltóságé? Nem azzal van a baj, hogy fülét farkát behúzza, de akkor nem kell keménykedni az átlagpolgárnak, mert abban nagyon jók a rendőrök. Az ártatlan ember cseszegetése az megy nagyon, annak tudnak feszíteni. Nem kell a TV-nek pumpálnia semmit, ezt tapasztalja mindenki. Az hogy az egész rendőrállomány 10%-a normális, 90%-a szemétláda, akkor igenis az átlagot mondom, szimpla matematika de te biztos nem tanultál erről az iskolában. Senki nem mondta egyébként hogy tehetsz arról hogy zsebre teszik a rendőröket, de nem is kell idejönni és fényezni őket, mert mindenki ismeri a rendőröket. Nagy magyarkodni pedig ők szoktak, ismétlem csak az átlagpolgárral, a nagyokkal már nem olyan keménylegények. Erről ennyit.
2009. júl. 22. 08:06
 14/25 anonim ***** válasza:
A hosszú szöveg és a sok értelmes mondatoshoz szólnék, aki tegnapelőtt írt: írjál nekem pls emailbe, mert engem is érdekelne egy két dolog
2009. júl. 22. 14:41
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig nem az ő dolga, hanem inkább a nyomozó hatóságé, aki utána jár azoknak az embereknek akiknek vaj van a füle mögött, vagy talán a közrendőr megy házhoz, kihallgat az őrsön? Ő göngyölíti fel az ügyet? Tudtommal a közrendőr, nem nyomoz én ezt láttam a kapitányságon, lehet rosszul ezek szerint, én csak azt láttam amit minden nap végez a rendőr, csupa alap dolog, nem, pedig hajkurássza a gengszetereket és beszakítja az ajtót és szétlő mindenkit, igen ez van a filmekbe, de ez a valóság.

Én is ezt mondom hogy erről ennyit. Nem fényezek senkit, csak egyesek nagyon buta dolgokat írnak ide és próbálom a másik oldalt megvilágítani, jaaa bocs az már fényezésnek számít, ha a véleményeddel ellentétes dolgot mondok, én kérek elnézést, további jó vegetálást mindenkinek.

2009. júl. 22. 18:16
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó előtti kommentelőnek, nem látom az email címedet, így kicsit nehéz lesz megoldani :)
2009. júl. 22. 18:17
 17/25 anonim ***** válasza:
studi41@hotmail.com
2009. júl. 22. 20:33
 18/25 anonim ***** válasza:
43%
Én már olyat is hallottam hogy a rendőri kis látszám miatt nyiltak toborzó irodák.És ugy ahogy régen elég egy szakmunkás bizi és jelehtezhetsz Gyurcsány bérencnek.
2009. júl. 31. 10:44
 19/25 anonim ***** válasza:
17%

Ha igazi rendőrré akarsz válni, akkor gyakorolnod kell előtte otthon. Javaslom először is vegyél egy magyar zászlót és kezd el taposni, egy megfelelő bakancsba. Ezt lehetőleg addig folytatni, amíg ki nem szakad. Ha ezzel készen vagy hívd ki a nagymamát az udvarra és az előtte beszerzett könnygázzal fújd le és vágd földhöz. A tükör előtt pedig gyakorold a büdös, illetve kö*sög nagy magyarok ejtését, hogy később mennyen.

Remélem segítettem. Erőt, egészséget!

2009. aug. 2. 16:11
 20/25 anonim válasza:
54%

Hihetetlen! Ennyi bunkó embert, mint ami itt okoskodik.

Minden rendőr egyenlő azokkal, akik rosszak?

Akkor minden orvos sz@r, mert tudok olyanról, aki miatt meghalt a beteg, vagy minden pap pedofil? Mert ugye ilyenről is hallottunk már.

A rendőrség nem csak azokból a kisrendőrökből áll, akiket kivezényeltek a tüntetésekre.....

Szegények csak parancsot teljesítettek, függetlenül attól, hogy mi volt róla a véleményük. Nekem van barátom aki ott volt, de nem tehetett mást, tette amit parancsba kapott. Ha nem tette volna, akkor ma nem tudná kifizetni a törlesztőjüket. Lehet fújjogni, mert azt olyan egyszerű, de egy kis önvizsgálat sokakra ráfér.

A férjem rendőr. Pontosabban bűnügyi technikus, de sokszor nyílik a bicska a zsebemben, mikor gyurcsánybérencnek nevezik őket.

A kérdéshez pedig annyit, hogy érettségi kell a rendőrsulihoz.

2009. aug. 2. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!