Hogyan válhatnék beszédesebbé, bátrabbá?
értem a problémádat. de erre nem lehet értelmes választ adni.agykontroll-t próbáltad már? nekem segített.
el kell hitetned magaddal hogy meg tudsz változni, én is változó korszakomat élem mikor új emberekkel találkozom, vagy olyan helyzetbe fogok kerülni amikor könnyen zavarba johetek ilyeneket mondogatok magamban "én élek, ha már élek próbáljam meg kihozni belőle a legjobbat, ha másnak megy nekem is menni fog. lehet más körülmények között nőttem fel. más társaságba kerültem sokszor, de nem több nálam senki itt a földön" kicsit hülyeségnek hangzik és van hogy leszrja az ember az ilyet. és inkább marad önbizalomhiányos, de hidd el ezen lehet változtatni csak komolyan kell venni hogy te meg akarsz változni!
17f
köszi:D igazából annyi van hogy most vagyok a közepén a dolognak és úgy érzem jó irányba haladok. zenélek is de azóta még nem volt merszem elvállalni semmi élő kipróbáltatást. most már egyre közelebb vagyok hozzá
minden a fejedben dől el:P
Mintha magamat olvasnám!
Sajnos én sem tudok erre jó tanácsot adni ,de teljes erőbedobással drukkolok neked :)
Én is hasonló típus vagyok. Ismeretlen emberek társaságában nehezen oldódom ill, ha kommunikációra kerül sor, akkor zavarban vagyok. Olvasgattam ezzel kapcsolatban dolgokat és ilyenkor el kell fogadni magadat olyannak, amilyen vagy csak ezzel az a bibi, hogy én nem akarok ilyen lenni és nem igazán tudom, hogy hogyan lehetne megváltozni. Külsőm nekem is rendbe van, de a belső tulajdonságaimmal gondok vannak. Kívülről ezeket igaz, hogy nem látni és általában ezeket mondom magamban, de engem attól nyomaszt a tudat. Szeretnék tenni ellene, de nem igazán tudom, hogy hogy lehetne.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!